ACCOUNT MANAGER med teamlederansvar

Med ansvar for egne kunder og teamlederansvaret for fire eksterne kollegaer

Virksomhedsbeskrivelse:
Phoenix Contact GmbH & Co. er repræsenteret i hele verden og er førende og innovative inden for elektroteknik. Virksomheden er repræsenteret bredt med over 60.000 produkter, der er resultatet af årtiers intensiv udvikling og konsekvent kundeorientering. Det er et velkonsolideret selskab og en virksomhedskultur, der altid går efter, at man løser sine opgaver professionelt og med et menneskeligt ansigt. I Danmark beskæftiger Phoenix Contact 28 medarbejdere på hovedkontoret i København og yderligere 8 på salgskontoret i Kolding. I København har virksomheden en salgsafdeling, en support funktion, en administration samt eget værksted til bearbejdning og montering. Kontoret i Kolding er udelukkende et salgskontor. Lager- og logistikfunktion varetages af moderselskabet i Tyskland. 

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver ansvarlig for eget distrikt og budget i en stilling, hvor du har særdeles gode muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt. Du får mulighed for at prøve kræfter med teamledelse, idet ambitionen er, at du kommer til at fungere som en slags højre hånd for salgschefen.

Du bliver ansvarlig for, at salgsgruppen arbejder godt sammen som et team, at de leverer de forventede resultater, og at gruppen lever op til de opstillede mål. Du er ansvarlig for at afholde teammøder løbende, ligesom du står for indleveringen af en salgsrapport for salgsgruppen i kvartalet. Du er opmærksom på at få registreret alle kundekontakter løbende i virksomhedens CRM system, som du også er medvirkende til at sikre, at dine kollegaer anvender.

Du kommer til at markedsføre og sælge hele Phoenix Contact´s produktpallette til en målgruppe bestående af tavlebyggere, maskinbyggere og store industrivirksomheder beliggende på Sjælland. Distriktet består af en lang række eksisterende gode kunder, som skal passes og plejes samtidig med, at du løbende tager kontakt til de mange nye kundeemner, som også findes i distriktet, som du dækker i samarbejde med kollega.

I det daglige bliver du supportet i dit salg af den interne salgsafdeling og af dine kollegaer i salg. Du har desuden mulighed for faglig sparring med virksomhedens teknikere i Tyskland.

Egenskaber:
Du er en dygtig sælger med gode kommunikationsevner. Du er resultatorienteret, handlekraftig og arbejder engageret og målrettet for at nå dine egne mål og hjælpe dine kollegaer med at nå deres. Du er god til at skabe tillid og opbygge gode langvarige kunderelationer.

Du tilbydes:
At komme til at repræsentere nogle af markedets bedste produkter i en stilling, hvor du vil få gode muligheder for at udvikle dig både personlige og fagligt.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk og engelsk på skrift og i tale, og du er vant til at arbejde med IT. Kan du begå dig på tysk, er det en stor fordel.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

SALGSINGENIØR

PROFILPARTNERS ApS

Furesø
Til salg af bl.a. følgende førende brands: Keyence, Di-soric Micro Dectectors, Honeywell, IDEC Izumi, Rafi, Johnson Electric Virksomhedsbeskrivelse:Eltech A S indgår i den svenske koncern Addtech AB. Addtech AB er en svensk børsnoteret virksomhed, d...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. juni 2018

Sr Account Executive

MICROSOFT DANMARK APS

Do you see yourself in a sales team for Danish clients in the financial sector with a hands-on approach to help them drive digital transformation into new digital capabilities and business models? We experience an intensive interest in Digital Trans...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:15. juni 2018

Senior Account Executive

MICROSOFT DANMARK APS

What Joining the Microsoft Team Means Our mission is to empower every person and every organization on the planet to achieve more. We empower our own people to achieve more and make a difference in the world. Join us and lead transformational impact...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Senior Account Executive, with project management skills

Willis Towers Watson

Do you have analytical skills are you great with numbers and language and have an international mindset? Then this position may be your opportunity for a career within project management and consultancy in a global environment. As a project manager ...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:6. juni 2018

DEDIKATION søger Digital Account Manager til E-Supplies!

E-supplies

Er du fuldtidsgenial inden for salg og samtidig lidt deltidsnørd? Fordi det er en god start. E-supplies mangler nemlig en Digital Account Manager. E-commerce leverer, via egne platforme, websider, webshops og integreret IT-løsninger til virksomheder...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018