Account Manager - skab og plej relationer til professionelle udlejere

BoligPortal er i en rivende udvikling
Lejeboligmarkedet i Danmark er i kraftig vækst, og med brug af nye digitale værktøjer og tilgange vækster vi både indenfor vores eksisterende forretning samt med udvikling af nye services. Vi har derfor brug for dig, som motiveres af salg og rådgivning til vores kunder, og som vil være med til at sikre, at de får fuld udnyttelse af alle vores nye samt eksisterende kerneydelser.
 
Om jobbet
Som account manager bliver din primære opgave at fastholde og udvikle samarbejdet med BoligPortals professionelle udlejere, som typisk har op til 200 lejemål i deres portefølje. Du vil ligeledes løbende skulle identificere og opsøge nye samarbejdspartnere.
 
Du bliver desuden ansvarlig for håndtering og udvikling din egen kundeportefølje, og du vil være dine kunders væsentligste sparringspartner i forhold til BoligPortal og vores ydelser. Det er derfor vigtigt, at du er en stærk relationsskaber, forstår at sætte dig ind i kundens behov og ikke mindst at dine salgskompetencer er helt i top. Kort sagt skal du være med til at sikre, at vi skaber maksimal værdi for vores kunder og vores forretning.
 
Du vil som account manager bruge en del tid på telefonsamtaler og møder med eksisterende og potentielle kunder. I samarbejde med salgschefen og dine øvrige kollegaer i afdelingen skal du desuden bidrage til at gennemføre salgsfremmende aktiviteter såsom kampagner, produktlanceringer og større netværksarrangementer – alt sammen noget der medvirker til, at BoligPortal bliver de professionelle udlejeres vigtigste samarbejdspartner.
 
Du kan se frem til et udfordrende job i et ungt og dynamisk miljø med stærk faglig sparring og mulighed for personlig udvikling. Vi hylder og efterlever selvstændighed og korte beslutningsprocesser. Du vil blive del af stærkt og senior drevet salgsteam med stor erfaring fra ejendomsbranchen. Vi evner en god blanding af godt humør samt fokus på at forfølge og nå vores mål.
 
Brug din indsigt i ejendomsbranchen og erfaring fra salg af BtB løsninger
For bedst muligt at lykkes i jobbet skal du have:
  • Kendskab til ejendomsbranchen, meget gerne udlejningssektoren, og dens aktører (fx fra ansættelse som ejendomsmægler, ejendomsadministrator el. konsulent)
  • Erfaring med relationsskabende salg og/eller rådgivning af BtB kunder, gerne med dokumenteret resultater
  • Erfaring eller mod på kanvas, da telefonen bliver dit vigtigste redskab til at nå så mange kunder som muligt
  • En mellemlang kommerciel eller finansiel uddannelse
Derudover forventer vi, at du:
  • Selvstændigt kan planlægge og gennemføre kundebesøg og andre salgsaktiviteter
  • Er ambitiøs og agerer professionelt både over for kunder og kollegaer
  • Har et højt energiniveau og elsker at have mange bolde i luften
  • Har en struktureret tilgang til egen platformsstyring, kundefeedback, rapportering af kundedata samt opfølgning på implementering af det solgte
  • Har gode samarbejdsevner og bidrager til en god holdånd i afdelingen og på tværs af BoligPortal
Vi er netop flyttet ind i helt nye og meget moderne kontorfaciliteter på Katrinebjerg i Århus tæt ved Universitetet, hvorfra det forventes, at du arbejder 3-4 dage om ugen.
 
Om os
BoligPortal er Danmarks største portal for formidling af lejeboliger med 10.000 ledige lejemål. Vi samarbejder med over 3.300 professionelle og tusindvis af private udlejere. BoligPortal er en del af det børsnoterede selskab North Media A/S, som bl.a. ejer en række onlineforretninger, og du bliver derfor del af en dynamisk og velfunderet koncern, som vægter videndeling og digital kompetenceudvikling højt.
 
Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef, Preben Helveg Larsen på phl@boligportal.dk eller på telefon 31 68 00 21.
 
Vi indkalder til samtale løbende. Send derfor en motiveret ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!
 

Se mere på vores ansøgersite: https://boligportal.brandero.com


BoligPortal er "Great Place To Work" certificeret i 2017
- og det gør os rigtig stolte :-)

Læs mere om Great Place To Work her


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Account manager med ambitioner for at få ledelsesansvar

AM Aarhus

Det er vores filosofi at have en arbejdsplads, hvor der er: Høje personlige ambitioner Et unikt fællesskab og sammenhold Personlig udviklingstræning og en certificeret lederuddannelse 2018 bliver et år, hvor AM skal vækste meget. Grundet en større e...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Sælgere/konsulenter søges til byggebranchen

Vikarholdet.dk IVS

Danmarks bedste og (måske) flinkeste vikarbureau søger sælgere til faste stillinger i både Jylland og København. ? Dine opgaver vil bl.a. bestå i at: Afholde møder du selv booker, samt møder der bookes for digVedligeholde relationer til eksisterende...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Sales Specialist

IPAPER A/S

Over the past ten years, we have had great success with our digital publishing solutions in several countries. This achievement is now on track to spread to the rest of the world. To speed up our progress, we are now looking to expand our team. As a...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Account manager (deltid)

BIZSYS ApS

Account Manager (deltid) til salg af POS software til butikker restauranter caféer Arbejdsopgaver Vi har travlt i øjeblikket, og søger derfor en deltidsmedarbejder der kan hjælpe i vores salgsafdeling. Arbejdet vil bestå i følgende: Kontakt med nye ...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Regional Account Manager for the UK market, Aarhus

ARLA FOODS AMBA

Do you have experience with B2B account management and technical sales? And would you like to make your mark on the sales success of Arla Foods Ingredients (AFI)? Join us to work with colleagues across the organisation as you drive sales in one of o...