Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Account Manager til DANREN BOGDOL, Glostrup

VKCONSULTING søger for DANREN BOGDOL en Account Manager. DANREN BOGDOL er en del af den tyske BOGDOL gruppe, en stærk og professionel samarbejdspartner og en af markedets stærkeste leverandører af rengøring og facility service-løsninger.

For at styrke og udvikle DANREN BOGDOLs position på markedet søger vi en erfaren person, der kan være med til at udvikle forretningen i en tid, hvor god rengøring og hygiejne står højt på dagsordenen. Virksomheden har hovedsæde i Odense og driftskontor i Glostrup. Domicil for stillingen er Glostrup.

Jobbet:

Som Account Manager bliver du ansvarlig for at sælge og markedsføre DANREN BOGDOL som den foretrukne leverandør inden for rengøring og facility service. Markedspositionen skal styrkes, og det forventes, at du via netværk, sociale medier og seriøs rådgivning skal udvikle forretningen med nye kunder i hovedstaden og på det øvrige Sjælland. Segmentet er erhvervskunder og salgsstrategien planlægges i samarbejde med salgskollegaer. Du skal kunne håndtere hele salgsprocessen fra lead generering over tilbudsberegning til kontraktindgåelse. Ligeledes vil du naturligvis løbende udvikle forretningen hos eksisterende kunder og have fokus på kommende behov og tillægsydelser.

Ved opstart af nye kunder forventes det, at du deltager i overdragelsen til drift og varetager planlægning, koordinering og idriftsættelse, samt at du bistår facility afdelingen med mersalg og driftsmæssig koordinering af specialrengøringsydelser.      

Vi forventer:

Du har en teknisk eller kommerciel uddannelse og erfaring fra en lignende stilling, gerne fra branchen eller fra serviceindustrien, hvor du har haft en opsøgende rolle inden for B2B. Du er administrativ og IT-mæssigt stærk, har evt. kendskab til webCRM, er talminded og velformuleret i skrift og tale. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med SoMe i forhold til portaler, medier og marketing. Vigtigst af alt er dog, at du forstår at omsætte DANREN BOGDOLs ydelser og relation til stor værdi for kunden. Din arbejdsstil er systematisk og struktureret, du er en teamplayer og af natur tillidsvækkende og forretningsorienteret.  

Din person:

Du har en relation skabende og vindende personlighed som udstråler engagement og kompetencer inden for dit felt. Du er nysgerrig og trives med at tænke i nye retninger, er god til at analysere kundens behov og motiv med en empatisk tilgang til samarbejdsmuligheder. Som person er du overbevisende og skarp såvel i kommunikationen som i din forhandling og endelig koordinering af idriftsættelse. Du brænder for at rådgive dine kunder, udvikle DANREN BOGDOL-konceptet og bidrager positivt til fællesskab, samarbejde og resultater.

Vi tilbyder:

En stilling med stor variation i arbejdsopgaverne og et udfordrende og selvstændigt job, hvor du får muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt, også understøttet af uddannelse. Du bliver en del af en veletableret og dynamisk virksomhed med en flad organisation og faglig tæt sparring med ledelse og kollegaer. DANREN BOGDOL er kendetegnet ved ordentlighed, kvalitet i opgaverne og tætte kunderelationer. Du får frihed under ansvar og stor indflydelse på jobbet og din egen udvikling. Lønnen forhandles individuelt efter kvalifikationer. Der tilbydes firmabil på hvide plader.  

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til vkconsulting@vkaren.dk, mrk. ”Account Manager”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Om virksomheden:

Danren Bogdol er et af markedets mest velanskrevne leverandører af rengøring og facility service løsninger til virksomheder inden for mange forskellige brancher. Virksomheden har 550 ansatte, er landsdækkende og har hovedsæde i Odense samt et driftskontor i Glostrup. I samarbejdet med Danren Bogdol er man sikker på, at der lægges betydelige kræfter ind på at løse alle opgaver så effektivt som muligt, men samtidig med hjertet på rette sted – både overfor medarbejdere og miljø. ”Vi arbejder konstant på at tilpasse os den konkrete markedssituation og være på forkant med brug at nye teknikker, maskiner og materialer.” Se mere på www.danrenbogdol.dk

VKAREN.DK & VKCONSULTING er et danskejet vikar- og rekrutteringsbureau med 17 års erfaring i markedet. Vi tilbyder: Vikariater – Rekruttering - Try & Hire - Search & Select - Payrolling – Outplacement – Onsite Service – DISC/MPA. Vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer, anvender effektive matchprocesser og tilbyder et bredt udbud af kompetencer. Med afsæt i vores kunders ønsker og behov er vores mål at sikre varige og succesfulde ansættelser. Du er velkommen til at læse mere om VKAREN.DK på www.vkaren.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.