Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Account Manager til Real Estate

Beskrivelse
Account Manager til Real Estate

Her er en unik mulighed for at arbejde med nogle af Nykredits største danske og udenlandske ejendomskunder og assistere vores Senior og Chief Account Managers ved at rådgive og servicere dem. 


Dit kommende job
Din primære opgave bliver at understøtte og samarbejde med vores kundeansvarlige, så vi kan servicere og rådgive vores danske og udenlandske ejendomskunder på højeste niveau. Vores ambition er at være ”Bedst til ejendomskunder” og dermed den foretrukne samarbejdspartner inden for ejendoms- og byggefinansiering. Du bliver en del af en afdeling, der arbejder sammen med danske og udenlandske ejendomskunder i Danmark, Sverige, Tyskland og Finland.

Dine ansvarsområder
Som Account Manager får du en bred vifte af opgaver, der berør alle kundens behov fra A-Z. Så udover at du selvfølgelig altid skal sikre, at vi er compliant og bidrage til den gode kundeoplevelse, så skal du også:

 • udarbejde term sheets, analyser og kreditindstillinger samt foretage pris- og lønsomhedsberegninger
 • udarbejde oplæg og præsentationer samt deltage i forhandlinger og transaktioner i forbindelse med kundemøder
 • understøtte serviceringen af og koordinere med interne og eksterne samarbejdspartnere.
 • Fokus på kunder og samarbejde
  Du har viden om og erfaring med finansielle løsninger til større erhvervs-/ejendomskunder kombineret med godt kredithåndværk. Du har en udtalt interesse for erhvervslivet - herunder ejendomsmarkedet - samt gode analytiske evner inden for regnskab og virksomhedsanalyse. Du har ligeledes flair for anvendelse af IT-værktøjer og ved, hvad det kræver at håndtere professionelle kunder på et højt niveau. Du har en økonomisk/finansiel uddannelsesmæssig baggrund på kandidat- eller HD-niveau.

  Af natur er du struktureret, kvalitetsbevidst og proaktiv. Du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du agerer aktivt i og med teamet. Med direkte kunde- og salgsansvar som en mulig karrierevej er det også helt afgørende, at du er god til at opbygge og skabe relationer til kunder og samarbejdspartnere og har et smittende energi- og serviceniveau. Engelsk på et tilfredsstillende niveau er en fordel.

  Corporates & Institutions
  Vi er en del af Corporates & Institutions (C&I), hvor vi er 190 kolleger inden for Corporates, Real Estate, Special Housing, Institutions og Markets. I Real Estate dækker vi alle behov for vores ejendomskunder og sammensætter langsigtede finansielle løsninger inden for realkredit, projekt- og byggefinansiering, renteafdækning og håndtering af cash flow.

  Er du interesseret?
  Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt underdirektør Jakob Wind-Hansen, 31 33 22 20 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.  Ansøgningsfrist: 24. november 2020 


  Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.  Copyright (c) 2006, Oracle. Alle rettigheder forbeholdes.Privacy Statement


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.