Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Account Manager - Til salg af COVID-19 produktet SAFER@WORK

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Jobbeskrivelse

Har du en videregående naturvidenskabelig uddannelse som kemiker eller laborant? Og har du et indre drive for salg og kundepleje?

Hos Eurofins har vi netop lanceret et nyt produkt, SAFER@WORK, som har til formål at undersøge for COVID-19 i spildevand, på overflader og i mundbind fra medarbejdere på arbejdspladsen. I en tid hvor COVID-19 stadig er på sit højeste, søger vi en Account Manager som kan oplyse kunderne om de testmuligheder, som produktet SAFER@WORK tilbyder, samt sikre udviklingen af salget inden for området. Du har alle forudsætninger for at kombinere dine faglige kompetencer og dit indre salgstalent i et yderst relevant arbejde, hvor behovet og efterspørgslen efter dit produkt, aldrig har været større.

Som Account Manager hos Eurofins vil du hovedsagligt arbejde med følgende spændende og alsidige opgaver:

 • At beskrive salgsprojekter, i tæt samarbejde med forretningen
 • At gennemføre aftalte salgsprojekter
 • At følge op og evaluere på salgsprojekter
 • At skabe og udvikle relationer til kunderne
 • At udarbejde pristilbud til kunder
 • At implementere nye aftaler indgået med kunderne
 • At deltage i messer og på konferencer
 • Afholde informationsmøder om SAFER@WORK produkterne

Kvalifikationer

 • Du har en videregående naturvidenskabelig uddannelse som kemiker eller er laborantuddannet med flere års erfaring
 • Du har gode IT kundskaber og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer
 • Du taler og skriver dansk og engelsk
 • Erfaring med salg

 Som person brænder du for salg og er udadvendt. Du er målrettet og vedholdende i dit arbejde. Du befinder dig godt i ”marken” og yder et højt serviceniveau såvel internt i organisationen, som eksternt hos kunderne. Du har en forretningsmæssig økonomisk forståelse. Det er vigtigt at du formår at bevare overblikket over helheden og trives med et højt energi- og aktivitetsniveau.

Yderligere informationer

Vi tilbyder 
Et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone og et fagligt spændende arbejdsmiljø på en velfungerende arbejdsplads, hvor vi har fokus på det sociale. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier.

Arbejdstid
Dine ugentlige 37 timer placeres typisk i tidsrummet mellem 6:00-18:00 mandag til fredag.

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen, Danmark

Tiltrædelse
Snarest muligt. Stillingen er en projektansættelse og er gældende til d. 01-11-2021

Yderligere information
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Teamleder Simone Skjødt Møller på +45 26863613 eller SimoneSkjodtMoller@eurofins.dk

Ansøgning
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at følge linket https://smrtr.io/4yVxS og klikke på "jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. 

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.