Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Account Manager til unikt produkt på jobmarkedet

- Vi oplever vækst og har derfor brug for endnu en talentfuld Account Manager

Motiveres du af opsøgende og relationsskabende salg, hvor du skaber værdi for både kandidaterne og virksomheden? Vil du sidde med jobmarkedets mest spændende produkt, nemlig de sociale medier? Og vil du være en del af en Great Place to Work certificeret arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer? Er dit svar et rungende JA, så læs videre!

Om jobbet
Du skal kontakte og rådgive ansættende ledere og medarbejdere i mellemstore og store virksomheder med henblik på salg af Ofirs unikke mediepakker. Din arbejdsdag vil være en kombination af salg, mødebooking og rådgivning over telefonen samt fysiske- og online kundemøder. Fordelingsnøglen finder vi ud af sammen.

I starten vil dit primære fokus være at opbygge en kundeportefølje, og sidenhen både udvide samt videreudvikle den. Til at støtte op om dette får du kompetent sparring og coaching fra din leder og dine dygtige kollegaer.

Vores marketingafdeling vil desuden understøtte din salgsindsats med relevant data, som sikrer, at du bruger din tid bedst muligt og får succes med dine opkald.

Du har hele tiden adgang til overblik over indfrielsen af dine succesparametre, hvoraf antal salg og opnået omsætning selvfølgelig er de mest relevante.

Hos os får ”den der kan og vil lov” – så med det rette engagement får du stor indflydelse på din arbejdsdag samt virksomhedens retning og udvikling.

”Det fede ved at sælge Ofirs mediepakker er, at kunderne virkelig ønsker en dialog om, hvordan de bedste når direkte ud til kvalificerede kandidater via Social Medier. Og det er jo lige præcis det, vores produkt kan!
- Salgschef Thor Høst.

Om dig
  • Du har erfaring med salg fra en lignende stilling
  • ’At vinde’ er en del af dit DNA
  • Du har gå på mod og lader dig ikke slå ud af et ”nej”
  • Du trives med frihed under ansvar og kan arbejde selvstændigt
  • Du trives i et salgsteam med konkrete salgsmål, holdånd, konkurrencer og høj aktivitet
Om os
Udover 20 verdensklasse kollegaer får du selvfølgelig en solid oplæring i markedet, vores produkter og konkurrenter – vi skal nok klæde dig godt på til opgaven, for vi elsker nemlig at fejre succeser!

Frokosten kan du glæde dig til, den bliver nemlig tilberedt af Meyers kantiner – og når du har spist for meget kan du bruge vores gratis og veludstyrede fitnesslokale. Hvor de morgenfriske også mødes en gang om ugen til fælles træning.

Vi er en del af den børsnoterede mediekoncern North Media, og kan derfor tilbyde en god lønpakke samt pension og en meget fordelagtig sundhedsforskning.

Vi holder til på Gladsaxe Møllevej 28, tæt ved offentlig transport og massere af frie parkeringspladser.

Hvad nu?
Har vi vakt din interesse? Skynd dig at skrive en ansøgning og fortæl, hvorfor jobbet er noget for dig, og hvorfor du er noget for os. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen så giv Thor Høst et kald/sms på 42 75 55 57. Du må også meget gerne sende en mail på t.hoest@ofirjob.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om os
Ofir er en virksomhed med fart på. Vi har mindset som en startupvirksomhed, men samtidig erfaring og ekspertise fra en etableret virksomhed, da vi driver Danmarks længstlevende jobportal, Ofir.dk. Vi er den opsøgende jobportal og er førende inden for intelligent og målrettet jobannoncering på digitale og sociale medier.
Vi tror på jobannoncering via sociale medier, fordi klassisk jobannoncering på en jobportal ikke rammer dem, der ikke aktivt søger job – hvilket tæller langt de fleste danskere. Vi opsøger med andre ord de helt rigtige kandidater til vores kunders ledige jobs og finder dem, der ellers ikke ville opdage stillingen.

Se mere på vores ansøgersite: https://karriere.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.