Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Accounting Assistant

Har du en bred all-round regnskabsmæssig erfaring, og vil du være med til at sikre en høj performance og en kontinuerlig optimering?

En del af vores Retail Accounting team

Du bliver en del af et ambitiøst og erfarent team, som brænder for det vi laver, samtidig med, at vi sætter en ære i at gøre tingene korrekt og til tiden. Vi er en samlet finansafdeling på 17 kolleger, hvoraf Retail Accounting teamet består af 9 kolleger.

Ansvarlig for bogholderi i vores egne butikker samt JV-selskaber

Med reference til vores Group Accounting Manager bliver du ansvarlig for bogholderi i vores egne butikker samt JV-selskaber i udlandet. Derudover bliver dine primære ansvarsområder:

  • Daglig bogføring, måneds- og årsafslutning af regnskaber inkl. udarbejdelse af afstemninger og dokumentation
  • Kontakt til samarbejdspartnere og service providers i udland
  • Controlling-relaterede opgaver i forhold til ovennævnte ansvarsområder

Hverdagens opgaver er alsidige, og du vil sammen med dit team få stor mulighed for at præge opgaverne.

Selvstændig og erfaren Accounting Assistant

Du har en bred all-around regnskabsmæssig erfaring og er rutineret bruger af Excel og Navision eller andre ERP-systemer. Derudover er det vigtigt, at du:

  • Er selvstændig i udførelsen af måneds- og årsregnskaber med dertil hørende afstemninger og dokumentationskrav fra bl.a. revisor
  • Kan håndtere flere selskaber på tværs af partnere
  • Mestrer dansk og engelsk i skrift og tale
  • Ikke er bange for at tage en beslutning og tage ansvar

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring fra retailbranchen, herunder kasseopgørelser, statusoptællinger, debitor- og kreditorbogføring og diverse afstemninger.

Systematisk, serviceminded og detaljeorienteret

Som person har du en analytisk tilgang til regnskabet, er forandringsvillig, systematisk, serviceminded, arbejdssom, og så må du gerne have god humor og være social. Du er proaktiv og opsøger muligheder for at videreudvikle dig, samtidig med du kan lide at dykke ned i detaljen.

Det er vigtigt, at du har et godt overblik, er vant til at tage fat og kan have mange bolde i luften for det kan til tider være en hektisk hverdag med mange nye tiltag. Du er selvkritisk og vil gerne gøre tingene 100%. Du er i høj grad fleksibel og selvstændig, ligesom du tager ejerskab for dine opgaver og formår at skabe tryghed i dine omgivelser.

Praktiske oplysninger

Arbejdssted: Logistikparken 2, Brabrand (Årslev)

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Tiltrædelse: Hurtigst muligt for den rigtige kandidat

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Frank Andersen, Group Accounting Manager på mail: frank.andersen@sostrenegrene.com.

Vi ser frem til at høre fra dig

Venligst upload din ansøgning med tilhørende CV. Vi afholder samtaler løbende, og forbeholder os derfor retten til at lukke annoncen, når vi har den rette kandidat.

Bemærk venligst, at mailadressen udelukkende skal bruges til spørgsmål til jobbet, og at ansøgningspapirer skal uploades via vores rekrutteringssystem.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.