Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ACCOUNTING ASSISTENT - Muehlhan Wind Service

- med reference til CFO

VIRKSOMHEDEN

Virksomheden opererer inden for vind-branchen og oplever kraftig vækst. Som en af de få i branchen tilbyder virksomheden en bred vifte af serviceydelser til deres kunder. Som en del af Muehlhan Group er virksomheden en del af en Gruppe med historik for levering af maling- overfladebeskyttelsesopgaver af høj kvalitet.

Gruppens stærke kompetencer, dybdegående tekniske ekspertise og mere end 130 års erfaring gør det muligt at imødekomme kundernes krævende kvalitetskrav.

For forretningsområderne skibe, olie og gas, vedvarende energi og industri / infrastruktur tilbydes førsteklasses løsninger til overfladebeskyttelse, isolering, passiv brandbeskyttelse, adgangsteknologi samt stilladser og stålkonstruktion. Gruppen har i dag mere end 2.800 ansatte, fordelt på over 30 lokationer verden over.

Den nye ACCOUNTING ASSISTENT bliver ansat i Muehlhan Wind Service A/S (”MWS”), som den del af koncernen, der arbejder inden for vind-branchen.

Muehlhan-selskabet forventes at beskæftige ca. 700-800 personer ved udgangen af 2021.

MWS’ vækstrejse er spændende at være med på, men stiller store krav til fleksibilitet og omstillingsparathed i organisationen.

ORGANISATION

ACCOUNTING ASSISTENT indgår i økonomifunktionen og vil referere til CFO.

STILLINGEN

Efter en grundig introduktion i Muehlhans forretningsprocesser, økonomifunktionen og virksomheden generelt, får den nye ACCOUNTING ASSISTENT som hovedopgave at styre kreditorerne.

Kandidaten vil komme til at arbejde sammen med finansafdelingen og skal kunne sparre på højt niveau omkring virksomhedens opgaver i dagligdagen.

Stillingen er desuden selvstændig og man planlægger i store træk selv sin arbejdsdag.

Med den ønskede vækst, som Muehlhan har sat sig for at nå både omsætnings- og resultatmæssigt inden for de næste par år, samt de krav, der stilles til en virksomhed af denne størrelse med hensyn til økonomisk styring og rapportering, vil opgaverne være:

 • Registrere, bogføre og betale fakturaer (der forventes snarligt implementering af Document Capture)
 • Kreditorstyre i bred forstand
 • Bogføre udbetalinger i bank
 • Betalinger inkl. til udenlandsk selskab
 • Sende bilag til godkendelse
 • Rykke for godkendelse af bilag
 • Afstemme bank og kreditorkontoudtog samt forskellige udlægskonti
 • Korrespondere med øvrige selskaber i gruppen, leverandører og partnere
 • Medvirke til klargørelse af dokumentation til brug for revisionen.
 • Diverse kontoropgaver, såsom åbning af post, bestilling af kontorartikler m.m.
 • Der vil være et tæt samarbejde med kollegerne i finansafdelingen
 • Tømme kreditormailen for indgående bilag
 • Ad hoc.

KANDIDATEN

Kandidaten skal meget gerne komme fra en lignende stilling dvs. med erfaring fra en international orienteret projektorganisation.

Du har erfaring med betalinger, bogføring, løbende afstemninger af kreditorer samt momsreglerne. Rutineret bruger af IT-systemer og har en god systemforståelse. Har du tidligere brugt BusinessCentral og/eller Document Capture, vil det være en fordel – ellers sørges der for den nødvendige oplæring. Det skal falde naturligt at spotte, hvor processer kan optimeres, så dine kollegers og egne opgaver kan løses mere effektivt.

Man skal formå at mødes med kolleger og omverden med et udpræget servicegen. Man får en stor kontaktflade i virksomheden, så det er centralt, at man evner at tale med kolleger på alle niveauer og kan kommunikere på engelsk med udenlandske leverandører.

Vi leder desuden efter en profil, der er rutineret i at håndtere store mængder af transaktioner og kan lide at få noget fra hånden.

Desuden forventer vi følgende egenskaber:

 • Positivt mindset
 • Vant til tight deadlines
 • Kan holde hovedet koldt med mange bolde i luften
 • Agil / omstillingsparat
 • Evner at sige fra

SPROG

Koncernsproget er engelsk, hvorfor dette skal beherskes på et rimeligt niveau, i både skrift og tale.

IT

MS-Office beherskes på ekspertniveau – min. brugerniveau, samt en fordel med kendskab Navision og ex. BusinessCentral og/eller Document Capture.

UDDANNELSE

En relevant videregående uddannelse på min. Merkonom niveau.

DOMICIL

Kandidaten forventes at have bopæl i passende afstand fra Fredericia (max. 1 time)

TILTRÆDELSE

Snarest, men vi venter selvfølgelig gerne på den rette kandidat.

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Med udsigt til Lillebælt, sidder der ca. 40 personer på kontoret, heraf 10 i finansafdelingen hos Muehlhan Wind Service A/S i Fredericia. Der tilbydes kantineordning, sociale arrangementer og et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor man hjælper hinanden på tværs af funktionerne.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.