Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC'er søges til ansættelse i job med løntilskud

En stilling som AC-generalist tilbydes til en ledig, nyuddannet akademiker - pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Hvis du interesserer dig for administration, udvikling og kommunikation og kan lide at være et sted, hvor der sker meget, så er Hjertecentrets stab et godt sted at starte. 
  
Hjertecentret er et af Rigshospitalets otte centre og ledes af en centerdirektør og en centerchefsygeplejerske. Centret er organiseret i tre klinikker, som hver ledes af en klinikledelse. Du vil blive en del af Hjertecentrets centerledelsesstab med reference til centerchefsygeplejersken. Staben består af 10 medarbejdere inden for økonomi-, kvalitets-, sekretariats- og personalefunktion. 
 
 
Arbejdsopgaver:   

  • Deltage i udførelsen af daglige arbejdsopgaver i staben efter aftale og i samarbejde med personalekonsulenten/den webansvarlige/centerøkonomen. Eksempelvis opdatering af hjemmesider og intranet, herunder udarbejdelse af tekster og/eller opdatering af eksisterende indhold, eller sagsbehandling i forbindelse med rekruttering, typisk oprettelse af stillingsopslag i HR Manager eller bestilling af koder i CBAS.  
  • Sagsbehandler på diverse projekter og ad hoc opgaver i staben  
  • Almindelige kontoropgaver   
  • Mulighed for egne sagsområder i forhold til kompetencer/interesser  
 
Personlige kvalifikationer:  
  • Har interesse for og/eller erfaring med administration og web  
  • Behersker og anvender elektroniske værktøjer  
  • Er fleksibel, serviceminded og har gode samarbejdsevner   
  • Berettiget til ansættelse med løntilskud  
 
Yderligere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til personalekonsulent Bente Bøkman, bente.boekman.01@regionh.dk eller tlf. 35 45 28 47.   
 
Ansøgning og CV sendes via link på denne side senest: torsdag den 1. marts 2018, kl. 12.  Samtaler forventes afholdt den 9. marts 2018. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her