Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC'er til direktions- og ledelsesbetjening i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Interesserer du dig for arbejdsmarkedspolitik, og har du lyst til at få et indblik i det strategiske maskinrum i en statslig styrelse? Er du god til at danne relationer, og kan du lide at have mange bolde i luften? Vil du skabe værdi for direktion og chefgruppe? Og har du mod på at være direktionens højre hånd i store og små sager? Så er du måske vores ny kollega.Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk?Har du lyst til at arbejde tæt på direktionen og få indblik i det strategiske maskinrum? Vi leder efter dig, der har lyst til at arbejde tæt på direktionen og som gerne vil have indblik i det strategiske maskinrum. Det er et job med ansvar, hvor du skal kunne håndtere processer på tværs af hele organisationen og sikre de rigtige beslutningsgange. Samtidig får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i forhold til kvalifikationer, der er bredt efterspurgte i staten, som fx overblik over de ledelsesmæssige sagsgange, evnen til at tænke og agere tværgående, indsigt i sammenhængen mellem politik, strategi og organisation samt ledelse på direktionsniveau.


Du vil bl.a. skulle:

 • Understøtte direktionen i deres daglige arbejde, herunder være pennefører på ledelsesoplæg, forberede oplæg til direktøren, udarbejde talepapirer mv.
 • Koordinere sager på tværs af styrelsen, samt lede tværgående projekter forankret i direktionen.
 • Være ansvarlig for mødeforberedelse og materiale til møder mellem styrelse og departement samt bidrage til forberedelsen af møder i koncernledelsen.
 • Understøtte og styrke vores strategiske interessenthåndtering, herunder være ansvarlig for forberedelse af dialogmøder med eksterne interessenter fx KL og arbejdsmarkedets parter.
 • Være ansvarlig for løbende udviklingsopgaver relateret til STARs chefgruppe. Fx vil du sammen med dygtige kolleger i kontoret skulle forberede seminarer, understøtte tværgående ledelsesinitiativer mv.
 • Indgå i den almindelige opgaveløsning i Ledelsessekretariatet.
Stillingen er ny, og du vil selv kunne være med til at forme den.Bliv vores nye kollega For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du arbejder struktureret og selvstændigt og er god til at skabe relationer. Du skal have fingeren på pulsen og kunne lide at vide, hvad der foregår rundt omkring. Og så skal du have en god dømmekraft og kunne skrive kort og præcist.

Vi forestiller os, at du har en kandidatuddannelse som cand.scient.pol., cand.jur., cand.polit. eller lignende, samt du har et par års erfaring på arbejdsmarkedet. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • har erfaring med at køre ministersager fra enten et departement eller en styrelse,
 • interesserer dig for arbejdsmarkedspolitik og styrelsens arbejdsområde,
 • har sans for detaljen, samtidig med at du har mange bolde i luften,
 • er struktureret, analytisk og evner hurtigt at sætte dig ind i nyt stof,
 • har god politisk forståelse og stærke processuelle kompetencer og
 • er ambitiøs og nysgerrig på ledelse.
Ledelsessekretariatet er et lille og velfungerende sekretariat, der består af ca. 10 dygtige kolleger. Vores fornemste opgave er at understøtte direktion og organisation bedst muligt. Ud over den daglige understøttelse af direktionen har vi ansvar for styrelsens presse-, kommunikations- og webarbejde, strategi og styring, organisationsudvikling og det internationale område. Kontoret har herudover ansvaret for sekretariats­betjeningen af Beskæftigelsesrådet.Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Du bliver ansat efter overenskomsten for akademikere i staten. Dit daglige arbejdssted er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Vermundsgade 38, 2100 København Ø. Vi vil gerne have at du starter d. 1. marts 2021.Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Laura Olsen på tlf.nr. 42714278

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag d. 17. januar 2021.

Vi forventer at afholde første runde samtaler den 21. og 22 januar. Anden runde afholdes mandag d. 25. januar. STARs direktør vil deltage i anden samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.