Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Actona Company søger svensktalende salgskoordinator

Pratar du svenska flytande så måste du fortsätta läsa om denna jobbmöjlighet. Vill du skapa resultat i samarbete med några av våra största kunder på marknaden? Vi kan lova mycket action både nu och i framtiden på Actona Company A/S – ett handelsföretag som designar, producerar och säljer möbler i mer än 90 länder världen över.
Vi udvikler og styrker kontinuerligt vores back-office, og søger derfor en salgskoordinator for en eller flere markedsledende kunder i den svenske region.

Bredt samarbejde på tværs
Som en naturlig del af jobbet, vil du have en stor berøringsflade – både internt med kollegaer i Tvis og med kundens forskellige afdelinger. Du vil i tæt samarbejde med den respektive Regional Manager være medansvarlig for at servicere kunden og styrke kunderelationen. Med direkte reference til teamlederen, bliver du en del af et team på 11 interne og 7 eksterne kollegaer.

Dine nøgleopgaver vil være:

 • Koordinering af årssortiment mellem salg, indkøb og kunden
 • Forberedelse til kundemøder
 • Hyppig sparring om udvikling af kundens sortiment og relationelle samarbejde
 • Planlægning og opfølgning af salg i fællesskab med den ansvarlige sælger
 • Tilegnelse af viden om diverse kundekrav
 • Fastlæggelse af årshjul med kunden i forhold til kampagner, forecasts, nye varer, etc.
 • Ordretastning/reklamationstastning
 • Ad hoc-projekter i salgsafdelingen
 • Vedligeholdelse og udvikling af B2B-salg til flere markedsdefinerende kunder

Selvstændig, skarpsindig og kundeorienteret
Som salgskoordinator motiveres du af den direkte mundtlige og skriftlige kontakt med kunden. Med din stålfaste vilje, ihærdighed og effektivitet yder du god og kvalitetsfokuseret kundeservice, og forstår at prioritere dine opgaver, så du når dine mål og deadlines. Dine opgaver tilgås med skarpsindighed, og du trives med en åben og ærlig kommunikation, i en til tider tempofyldt hverdag. Som person kan du agere i et handlekraftigt miljø, hvor SUCCES og ACTION er to af nøgleordene.

Vi forventer, at du:

 • Taler svensk på meget højt niveau
 • Er kunde- og forretningsfokuseret
 • Er fleksibel og robust
 • Har flair for IT - erfaring med Navision er en fordel
 • Kan arbejde selvstændigt med det fælles mål for øje
 • Har administrativ erfaring - gerne med interne salgsopgaver

En arbejdsplads med internationalt miljø
Vi tilbyder et spændende job i en international, vækstorienteret virksomhed med en positiv vinderkultur. Holdånd og engagement er kerneværdier i det samarbejde, som du vil opleve blandt dine 325 kompetente kollegaer, hvoraf ca. 25 er ansat i udlandet. Vi er også en arbejdsplads, hvor der er gode karrieremuligheder og plads til store ambitioner. Desuden tilbyder vi en arbejdsplads med kantineordning, sundhedsforsikring, pensionsordning, personalekøb, rabatordninger og meget mere. Geografisk er vi centralt placeret kun fire km fra ny jysk motorvej ved Holstebro.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, og der afholdes løbende samtaler med mulige kandidater.

Opstart: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Du kan også læse mere om, hvordan det er at være ansat i Actona Company her - http://www.actona.dk/karriere/moed-dine-kollegaer/

Databeskyttelseserklæring
http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Actona Company A/S
Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms.

Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter på verdensplan for end 1,9 mia. DKK og beskæftiger på verdensplan over 1.400 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget tradingselskab i Kina og to polsterfabrikker i hhv. Ukraine og Kina.

Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i mere end 35 år, og sælger i dag møbler til kunder i mere end 90 lande over hele verden. Se mere på www.actonacompany.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.