Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Addressable Campaign Manager to Matterkind

Position Summary

Er du teknisk mindet, og arbejder du struktureret samtidig med, at du kan styre mange processer på én gang?
Har du lyst til at arbejde på et Mediebureau i rivende udvikling, arbejde for store brands som LEGO, Carlsberg, Amazon og Salling Group og er du klar til en stejl læringskurve, så er det lige dig, vi mangler på vores hold!

Job Responsibilities

Matterkind er IPGs specialister i adressable media aktivering. Vi anvender teknologi og data til at optimere vores kunders mediainvestering på tværs af mediekanaler. Vi arbejder med markedets førende teknologier krydret med egenudviklede værktøjer, der tilsammen kan være med til at indfri og udfordre vores kunders ambitioner om en præcis og målrettet kampagneafvikling.

Som Campaign Manager vil du få et tæt samarbejde med en Senior Planner, der vil hjælpe dig i den rigtige retning i den indledende fase, men det er ambitionen, at du hurtigt skal være istand til at tage ansvaret for din egen kundeportefølje, hvilket indebærer opsætning i adserveren, så vi kan validere og effektmåle optimalt, opsætning i indkøbssystemet, optimering af kampagnen undervejs samt rapporteringen af effekterne, du har skabt.

Forduden en Adressable Planner som din nærmeste sparringspartner vil du have mange interne såvel som eksterne kontakter som eksempelvis vores kundeansvarlige, kunder, vores analyseafdeling, mediapartnere og teknologipartnere. Det giver en dagligdag med en stor berøringsflade og mange spændende inputs, du skal anvende i dine kampagner.

Vi er et hus med højt til loftet og et stærkt socialt sammenhold på tværs af enheder. Miljøet er ungt, uformelt og dynamisk. Vi tilbyder en konkurrencedygtig individuelt forhandlet løn og lægger vægt på frihed under ansvar. Stillingen er fuldtid.

Desired Skills & Experience

Vi søger en kollega med et stort gåpåmod, der er detaljebevidst, proaktiv, god til at kommunikere både i skrift og tale, en som er klar på at sige sin mening og som kan håndtere flere projekter ad gangen. Du skal have flair for tal og have et godt forhold til Excel.

Du kan enten sidde i en lignende stilling, være nyuddannet eller blot have en stor lyst til at lære om adressable activation. Det er naturligvis en fordel, hvis du har erfaring med vores fag, men så længe du har den rette indstilling og en solid værktøjskasse er det ikke et krav. Vi er klar på at lære dig op.

Erfaring med følgende systemer vil være en fordel:

 • Adform
 • Google Marketingplatform
 • Google analytics
 • Porteføljen af igangværende kampagner er stor, så det er essentielt, at du er i stand til at styre mange arbejdsprocesser på én gang og kan give klar besked internt og eksternt. Du har en teknisk interesse og forståelse for systemer, er detaljebevist og holder fokus på kvalitet. Vi søger en kollega som har let til grin, er åben og sætter pris på en uformel omgangstone og virksomhedskultur. Vi gør en dyd ud af at have det godt sammen socialt, og vi forventer, at du også biddrager aktivt. De bedste faglige resultater kommer, når vi har det sjovt – og vi har det sjovt, når vi skaber gode resultater!

  Det tilbyder vi

  For den rette kandidat vil der være rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi lægger en konkret udviklingsplan for dig til de næste 3 år, så vi er afstemt om dine interesser og hinandens forventeninger. Hvad planen skal fokusere på, finder vi ud af sammen med dig; der vil eksempelvis være mulighed for at blive Specialist indenfor et specifikt område eller bevæge sig mod en bredere konsulentrolle. 

  Virksomhedspræsentation

  I Danmark består Mediabrands af de to mediebureauer Initiative og UM, reklamerbureauet Marvelous, performance bureauet Reprise, investerings- og analyseenheden Magna samt vores adressable specialister hos Matterkind. I Matterkind er vi 10 kollegaer og samlet er vi hos Mediabrands 100 i Danmark og omkring 300 i Norden. Vi er lokaliseret på Skt. Petri Passage 5, 2. sal, 1165 København K.

  Mediabrands og Matterkind er en del af Interpublic Group (NYSE: IPG).

  Sådan søger du stillingen

  Føler du, at du matcher ovenstående og har lyst til at blive en del af vores team, så upload din ansøgning + CV her på siden. Hvis du har spørgsmål til stillingen kan Christian Evendorff, Managing Director, kontaktes på tlf. 60434061. Vi skal have din ansøgning senest den 25. april 2021. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig!


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.