Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adjunkt eller lektor til læreruddannelsen på Bornholm

Er du en dygtig og engageret underviser, og synes du, det kunne være spændende at arbejde i og med læreruddannelsen? Så er det måske noget for dig at blive vores nye kollega.

På Københavns Professionshøjskoles Institut for Læreruddannelse, afdeling KP Bornholm, søger vi en dygtig og ambitiøs kollega til at varetage undervisning i Lærerens Grundfaglighed på læreruddannelsen. Læreruddannelsen fik ny studieordning sidste år, og på den baggrund arbejder vi med at udvikle uddannelsen og undervisningen med sigte på at uddanne kompetente lærere, der brænder for fag og didaktik og den udfordrende og alsidige opgave, det er at undervise i skolen.

Vi er desuden optaget af at etablere en kultur med fokus på at skabe en fælles tilgang til undervisning, hvor omdrejningspunktet er Københavns Professionshøjskoles strategiske retning ”Fælles om fremragende undervisning”.

Om jobbet
Opgaverne er undervisning, vejledning og eksamen inden for Lærerens Grundfaglighed (LG). Du kan have kompetence til at undervise i Pædagogik og Lærerfaglighed (PL), der består af modulerne:

  • Elevens læring og udvikling
  • Almen undervisningskompetence
  • Specialpædagogik
eller i KLM/almen dannelse.

Du får også mulighed for at løse opgaver med kolleger fra andre fag, hvor vi underviser og vejleder i intromodul, i bachelor- og praktikmoduler, teknologiforståelse samt på læreruddannelsens netuddannelse. Desuden har vi opgaver i samarbejde med vores afdeling for videreuddannelse.

Udover undervisningsrelaterede opgaver vil du i et vist omfang kunne blive involveret i forsknings- og udviklingsaktiviteter på instituttet, ligesom du skal fungere som daglig koordinator for læreruddannelsen på Bornholm, hvor du skal være bindeleddet mellem uddannelsen i København og Rønne, understøtte valgprocedurer og praktikforløb, samarbejde med de andre videregående uddannelser i Rønne samt være i løbende dialog med de studerende om undervisnings- og studievilkår på Bornholm.

Din profil
Vi forventer, du har en relevant uddannelse på kandidatniveau inden for pædagogik, didaktik eller psykologi (PL) eller religion (KLM/re), gerne suppleret med relevant ph.d.-uddannelse eller lignende kompetence. Vi lægger vægt på, at du har en stærk faglig profil gerne kombineret med et tydeligt professionsrettet sigte og med kompetencer inden for udviklingsopgaver.

Vi forestiller os, at du:

  • er bekendt med og holder dig opdateret på den nyeste udvikling og viden inden for fagområdet
  • evt. har forskningserfaring inden for fagområdet
  • har undervisningserfaring og lyst til at uddanne fremtidens folkeskolelærere
  • har kendskab til undervisning i relation til den lærerfaglige praksis og kan gøre din undervisning praksisrelevant
  • har interesse for teknologi og digitalisering, som kan anvendes i den didaktiske praksis
  • har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med studerende, kolleger og ledelse om udvikling af læreruddannelsen.
Din arbejdsplads
Du bliver en del af læreruddannelsens PL eller KLM/re faggruppe. Det er vigtigt for os, at der er sammenhæng på tværs af fagene på læreruddannelsen, og derfor har vi fokus på videndeling og samarbejde om vores undervisningspraksis. Som vores nye kollega bliver du tilknyttet en mentor, der hjælper dig godt i gang med dine opgaver.

Ved Institut for Læreruddannelse har vi ca. 3.500 studerende, og vi er knap 250 ansatte. Stillingerne er organisatorisk placeret på den del af læreruddannelsen, der vedrører PL, hvor vi er ca. 50 ansatte i faggruppen, eller i KLM/re hvor der er 20 ansatte.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse 1. november 2020 eller senest 1. januar 2021. Der er tale om en fuldtidsstilling som adjunkt eller lektor.

Du bliver ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb og deltage i vores ambitiøse adjunktuddannelse.

Læreruddannelsen dækker forskellige uddannelsessteder: Campus Carlsberg på Vesterbro og Nyelandsvej på Frederiksberg, vores uddannelsesstation i Helsingør samt læreruddannelsen på Bornholm. Dit primære arbejdssted bliver på KP Bornholm, Minervavej 1, 3700 Rønne. Der vil kunne forekomme undervisning på flere af vores adresser såvel som på vores netuddannelse, så du skal være indstillet på nogle rejsedage.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen og Bornholms Regionskommune har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Læreruddannelsen og Københavns Professionshøjskole på www.kp.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Svende Claus Svendsen på mail: sven@kp.dk eller telefon: 4189 7444.

Interesseret?
Send os en motiveret ansøgning med angivelse af, hvilket eller hvilke moduler/elementer i LG, som du ser dig selv som underviser inden for.

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgningsknappen den 20. oktober 2020.

Samtaler forventes afholdt i uge 43/44. Der anvendes eventuelt en case i forbindelse med samtalen.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter CVU-stillingstrukturen fra 2003, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Du kan læse mere herom på vores hjemmeside, hvor du også kan finde en skabelon for anmodningen.

Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.