Adjunkt/lektor med solide undervisnings- og forskningskompetencer inden for naturfag og naturfagsdidaktik

På UC SYD arbejder vi målrettet på at styrke tværprofessionelt samarbejde samt øge forskningskapaciteten i organisationen. Derfor søger vi en adjunkt/lektor med solide undervisnings- og forskningskompetencer inden for naturfag og naturfagsdidaktik.  
 

Dine opgaver bliver at varetage undervisning inden for det naturfaglige område ved UC SYD’s pædagog- og læreruddannelse med fokus på at bidrage til den forskningsunderstøttede undervisning på tværs af de to studier. Derudover skal du deltage i og selv kunne drive praksisnære fagdidaktiske forskningsprojekter inden for naturfag i tilknytning til Forskningsprogrammet for Dagtilbud og Skole.

Ansættelsesstedet vil være Campus Haderslev i afdelingen Forskning, Innovation og Videreuddannelse, men med arbejdsopgaver på de øvrige campusser. Tiltrædelse den 1. juni 2018, men vi venter gerne på den rette. 
 

Arbejdsopgaver  

  • Undervisning  
  • Forsknings - og udviklingsopgaver i samarbejde med kommuner, institutioner og skoler. 
  • Bidrage til forskningsbaseret uddannelsesudvikling samt bidrage til en styrkelse af samspillet mellem UC SYD’s forskning og undervisning  

 
Kvalifikationer og kompetencer 
  • Ansøgere med ph.d.-grad eller kompetencer på lignende niveau vil blive foretrukket. 
  • Erfaring med professionsrettede forsknings – og udviklingsprojekter inden for naturfag og naturfagsdidaktik. 
  • Genuin undervisningserfaring og erfaring med uddannelsesudvikling. 
  • Kan bringe ny viden i spil i forhold til udvikling af de relevante professioner. 
  • Gode samarbejdsevner  

 
Løn- og ansættelsesforhold 
Der er tale om en fuldtidsstilling. Du vil blive ansat som adjunkt/lektor efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation og i henhold til Bekendtgørelsen om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. 
 
Ansættelse som adjunkt sker for en firårig periode, og at en forlængelse forudsætter positiv lektorbedømmelse. Ansættelse direkte som lektor kun kan ske hvis ansøgeren er positivt lektorbedømt efter BEK 990 eller tidligere bekendtgørelse om lektorbedømmelse ved professionshøjskoler. 
 

Yderligere informationer 
Yderligere informationer gives ved henvendelse til forskningschef Keld Thorgård ktho@ucsyd.dk eller tlf. 7266 5228, institutchef ved læreruddannelsen Lars Breinholt Søndergaard lbso@ucsyd.dk eller tlf. 7266 5003 eller institutchef ved pædagoguddannelsen Kim Larsen klar@ucsyd.dk  eller tlf. 7266 2523.  
 

Ansøgning 
Send din ansøgning via linket. Den skal være os i hænde senest den 7. marts klokken 12.00 og skal udover selve ansøgningen indeholde: 
  • Ansøgerens CV, herunder publikationsliste. 
  • Kopi af eksamensbeviser. 

 
Om UC SYD 
UC SYD uddanner lige nu ca. 6.000 studerende til professionsbachelorer. De bliver for eksempel lærere, pædagoger, sygeplejersker eller lyddesignere. Mange af dem vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os.    
Vi er 700 ansatte på fire campusser i Sydjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.  

Hør Lars fortælle om at være ansat ved UC SYD:


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

AMU-Vest søger Faglærer til Bygge & Anlægsteam...

AMU-Vest

Teamet har stor succes og fremgang, båret af stigende efterspørgsel på veluddannet arbejdskraft. Vi underviser struktørlærlinge, AMU-kursister og uddanner kloakmestre. Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer: • Har en faglig uddannelse som ...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Kostunderviser ved FOF Esbjerg

FOF FRITIDSSKOLE

Har du passion og kompetencer indenfor madlavning og er begejstret for at formidle, så har vi flere ledige stillinger i vores nye HTH undervisningskøkken beliggende Kongensgade 70, Esbjerg Udbudspaletten er omfangsrig. Vi kan eksempelvis nævne: Hver...