Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adjunkt/lektor søges til multimediedesigneruddannelsen (genopslag)

Vi søger en kollega, som vil være med til at uddanne fremtidens multimediedesignere i samarbejde med et ambitiøst underviserteam.

Vi søger en profil, som er en stærk formidler med solid teoretisk baggrund inden for digitalt grafisk design og digital markedsføring. Du har meget gerne praktisk erfaring med fagområderne og også gerne erfaring med at tilrettelægge og udføre praksisrettet undervisning på et videregående niveau. Ved siden af dine fagområder vil du desuden skulle varetage undervisning og vejledning ift. studerendes projektarbejde.

Vi tilbyder

Som adjunkt/lektor i Zealand får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med fleksible arbejdstider. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisning inden for dine fagområder og i tæt samarbejde med kollegaer og studieleder indgå i planlægning og udvikling af uddannelsen, herunder arbejde med udviklingsprojekter og andet videnarbejde. Du vil desuden blive en del af det samlede erhvervsakademi, hvor du vil indgå i tværgående aktiviteter.

Vi forventer, at du har

•   en relevant uddannelsesbaggrund på minimum bachelorniveau.

•   praktisk erfaring med digital markedsføring

•   erfaring med social mediestrategi, content og webtekster 

Vi ser desuden gerne, at du har

•   erfaring med undervisning

•   erhvervserfaring indenfor digital markedsføring digitalt grafisk arbejde

•   kendskab til Google Analytics, Adwords, Facebook Pixel og den bløde del af SEO

•   kendskab til Adobe pakken (XD, Photoshop, Indesign, Illustrator)

Praktiske oplysninger

Vi ansætter dig som adjunkt på fuld tid med plan for lektorkvalificering frem mod lektorbedømmelse inden for 4 år. Det betyder blandt andet, at du opkvalificeres inden for det pædagogiske og didaktiske område. Hvis du allerede har en positiv lektorbedømmelse inden for området, ansættes du som lektor. Er du interesseret i ansættelse på deltid, hører vi også meget gerne fra dig.

Er du lektorbedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, er det muligt at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse jf. bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med Finansministeriet samt stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Arbejdsstedet er Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, primært Bredahlsgade 1 i Slagelse, men ind i mellem også i Køge og Nykøbing, hvor vi også udbyder uddannelsen til multimediedesigner.

Send din ansøgning med cv, kopi af uddannelsesbevis samt anden relevant dokumentation via linket nedenfor. Vi ønsker stillingen besat 1. marts 2021, så søg allerede i dag og senest d. 20. januar 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye underviser? Så kan du kontakte studieleder Henrik Agerskov på heag@zealand.dk eller på telefon 50 76 27 86.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset baggrund til at søge vores ledige stillinger.

Bliv en del af Zealand

På Zealand uddanner vi til job i erhvervslivet, med fokus på at forene teori og praksis i tæt samarbejde med regionens virksomheder.

Hos os er det passionen for samarbejde og faglighed, der driver værket. Vi uddanner og former ambitiøse og professionelle praktikere, som bidrager til vækst i erhvervslivet.

Zealand har afdelinger i fem byer i Region Sjælland. Læs mere på zealand.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.