Adjunkt/lektor til diplomingeniør-uddannelsen i biotekteknologi

Professionshøjskolen Absalon har etableret en ny diplomingeniøruddannelse i bioteknologi i Kalundborg og derfor søger vi kollegaer, der har pionérånd og vil være med til at skabe den bedste biotek-uddannelse. Du bliver en del af et engagerende fagligt miljø tæt på Danmarks biotekbranche, ligesom du skal samarbejde med vores første hold af studerende om at skabe et stærkt socialt studiemiljø på et nyt uddannelsessted.


Den nye uddannelse i bioteknologi er blevet til i tæt samspil med aftagerfeltet i Kalundborg, og dette samspil påvirker de studerende, der både i projekter, enkeltfag og praktik vil komme tæt ind på de omkringliggende biotek-virksomheder. Dette samspil vil være af stor betydning for ikke mindst din undervisning og dine relationer, men også de studerendes fremtidsperspektiver.


Som en vigtig rollemodel for de studerende, forventer vi, at du kan leve dig ind i vores målsætninger, om at have de studerende i centrum, skabe engagerende undervisning og levende campusmiljøer.


Om jobbet

Primære opgaver for stillingerne:

• Udvikling, planlægning, gennemførelse og evaluering af undervisning på diplomingeniøruddannelsen både teoretisk, laboratorie- og projektbaseret.

• Udfylde rollen som projekt- og procesvejleder for studerende.

• Indgå i udviklings- og forskningsprojekter til understøttelse af uddannelsen samt opbygning af det faglige miljø.

• Deltage i etablering af underviserteams og opbygning af undervisningsmiljø.Sekundære opgaver for stillingerne:

• Løsning af ad hoc opgaver og studenterrelaterede aktiviteter.

• Etablering af netværk i biotekmiljøet både lokalt og regionalt.

• Udvikling af efter- og videreuddannelsesaktiviteter i samspil med aftagerfeltet.Kvalifikationer

Vi søger to lektorer/adjunkter som kan imødekomme ét eller flere af nedenstående:

• Undervise i teknisk kemi på bachelorniveau på dansk og engelsk.

• Undervise i kemiske enhedsoperationer på bachelorniveau på dansk og engelsk.

• Undervise i bioteknologisk produktion (projektbaseret) på bachelorniveau på dansk og engelsk.

• Undervise i almen og organisk kemi på bachelorniveau på dansk og engelsk.Gerne suppleret med erfaring inden for downstream processing eller QA/QC-arbejde.


Vi søger en medarbejder, som har:

• Relevant uddannelse på kandidatniveau gerne suppleret med en Ph.d.

• Erhvervserfaring inden for ingeniørfaget og gerne bioteknologisk produktion

• Engelsk i skrift og tale

• Erfaring med undervisning og ingeniøruddannelser er en fordel

• Evner at samarbejde, være løsningsorienteret og indgå i projekterAlt efter dine kvalifikationer, vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.


På Absalon ser vi adjunkturet som en uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder.


For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingstrukturens anvendelsesområde.


Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358.


Arbejdssted

Professionshøjskolen Absalon

Center for Engineering

J. Hagemann-Petersens Allé 4

4400 Kalundborg


Ansættelsen sker med flere og varierende ansættelsessteder. Derudover vil der være tjenstlig kørsel til uddannelsesstederne i arbejdstiden.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn. Fuldtidsstilling eller andet efter aftale.


Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte centerchef Dorthe Kjær Pedersen tlf. 7248 1432 eller uddannelsesleder Kathrine Bisgaard Christensen tlf. 7248 1497 for yderligere information.


Ansøgningsfrist m.v.

Ansøgning og relevante bilag sendes via Absalons rekrutteringssystem her eller ved at klikke på ?Søg stillingen? til højre på denne side senest den 20. februar 2018.


Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 6. og 13. marts 2018.


Stillingerne ønskes besat senest 1. maj 2018 og gerne før.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.


Læs mere om os på http://www.pha.dk


Om Absalon

Professionshøjskolen Absalon er en af de syv professionshøjskoler, som blev etableret i august 2007. Vi er godt 750 medarbejdere, 8.500 fuldtidsstuderende og 3.500 i efteruddannelse.


Vores uddannelser ligger inden for de pædagog-, social-, sundheds- og lærerfaglige områder. De er nært forbundet med en praktisk virkelighed, idet vi er tæt knyttet til de professioner, vi uddanner til - både gennem praktikordninger og i udviklingen af uddannelsernes indhold. Det er vigtigt for os at uddanne fagligt kvalificerede og socialt kompetente mennesker, der kan garantere høje standarder i både den offentlige og private sektor.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Lektorat i organisationskommunikation

Syddansk Universitet, Slagelse

Ved Institut for Sprog og Kommunikation er en stilling som lektor i organisationskommunikation ledig til besættelse pr. 1. august 2018 eller snarest derefter med tjenestested ved SDU s campus i Slagelse. Kvalifikationsniveauet for lektorer skal svar...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Efterskolelærer med engelsk og masser af idræt

Vestsjællands Idrætsefterskole

Kalundborg
Masser af engelsk, masser af idræt, masser af efterskole Barselsvikariat: Efterskolelærer søges til engelsk og linjefaget Krop, Sind og Sundhed Vi søger engelsklæreren, der elsker fysiske udfordringer. Du skal være skarp til engelsk og meget gerne h...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Underviser (studerende/timelærer) til VVS-installatøruddannelsen

ErhvervsAkademi Sjælland - Campus Slagelse

Er du studerende til Maskinmester eller VVS-ingeniør og kunne du tænke dig at undervise fremtidens VVS installatører?Studiejob til maskinmester-studerende eller VVS-ingeniør-studerende.Vi er et engageret underviserteam, der søger en ny kollega, som ...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Underviser til VVS installatøruddannelsen

ErhvervsAkademi Sjælland - Campus Slagelse

Underviser til uddannelse af fremtidens VVS installatørerVi er et engageret underviserteam, der søger en ny kollega, som vil være med til at uddanne fremtidens VVS installatører. Du vil også skulle undervise på andre af erhvervsakademiets tekniske u...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Naturfagslærer til Dyhrs Skole

DYHRS SKOLE

Nu har du muligheden for at blive en del af en skole, hvor høj faglighed, engagement, samarbejde og hjælpsomhed prioriteres højt. Har du lyst til at være en del af Dyhrs Skole, så grib chancen og send os en ansøgning. Pr. 1. april eller snarest dere...