Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adjunkt/lektor til socialrådgiveruddannelsen - jura

Har du lyst til at være med til at undervise fremtidens socialrådgivere og indgå i vores gruppe af kompetente og engagerede undervisere på vores socialrådgiveruddannelse, så er det måske dig, vi mangler til en stilling som adjunkt/lektor på vores socialrådgiveruddannelse i Esbjerg.

Der er tale om en fuldtidsstilling fra den 1. august 2020 eller snarest derefter og du bliver ansat på Campus Esbjerg, men der vil også lejlighedsvist være undervisning og mødeaktiviteter på vores Campus i Aabenraa, hvor vi også udbyder socialrådgiveruddannelsen.

Udover undervisning på bacheloruddannelsen vil der være brug for, at du har lyst til og vil undervise på vores efter- og videreuddannelser. Ligesom der vil være tværprofessionelle forløb med vores andre uddannelser. Det giver dig mulighed for at arbejde i et tværprofessionelt miljø med indsigt i andre professionsbacheloruddannelser og faglige fællesskaber, som rækker ud over din egen faglighed.

På socialrådgiveruddannelsen er vi 30 faste undervisere, som arbejder tæt sammen om udvikling af uddannelsen, så de ca. 230 studerende, der optages årligt, udfordres og udvikles.

Arbejdet foregår i et uhøjtideligt miljø, hvor vi understøtter hinanden og tager ansvar. Vi laver en introprogram til dig, hvor der vil være mulighed for at deltage i undervisningen sammen med en erfaren underviser.

Kvalifikationer
Vi søger en underviser, der:

 • har en uddannelse som cand.jur./socialrådgiveruddannelse med juridisk kandidatoverbygning
 • et godt kendskab til sociale forhold og til lovgivningen på det sociale område
 • har kendskab til socialrådgivernes arbejdsområder og til funktioner inden for den offentlige sektor i øvrigt
 • har engagement og interesse for uddannelsen og for de studerendes læring
 • kan arbejde selvstændigt og i teams
 • gerne har erfaring med undervisning og formidling af voksne. Uddannelsen tilbyder workshop og IT-hjælp, som kan understøtte undervisning
Arbejdsopgaverne

 • planlægge, gennemføre og evaluere undervisning og prøver på uddannelsen
 • udarbejde undervisnings- og semesterplaner selvstændigt og i teams
 • undervise og vejlede via netbaserede læringsformer
 • vejlede studerende og afholde prøver
 • deltage i såvel faglig/indholdsmæssig som pædagogisk udvikling af uddannelsen både i forhold til monofaglige som tværprofessionelle forløb
 • varetage undervisning på videreuddannelsen og aktiviteter inden for forskning og udvikling
Vi tilbyder

 • et udfordrende og spændende fagligt miljø
 • fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen og en stor grad af metodefrihed i opgaveløsningen
 • et jurafagligt gruppefællesskab og et tværfagligt underviserkollegium
Ansættelse
Hvis det er dig, vi vælger til denne stilling bliver du ansat fra den 1. august 2020. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt bekendtgørlse om stillingsstruktur ved blandt andet professionshøjskoler.

Ved ansættelse som adjunkt er der krav om, at du indenfor fire år gennemgår en lektorkvalificering, og i den forbindelse skal der afvikles en større del af undervisningsforpligtelsen inden for områderne videreuddannelse og forskning/udvikling.
Direkte ansættelse som lektor kræver forudgående positiv lektorbedømmelse efter stillingsstruktur 2013. Lektorer, som har fået merit eller er bedømt efter tidligere stillingsstruktur, kan ved stillingsskifte vedlægge ansøgningen en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5.

Hvis du allerede er ansat som lektor ved UC SYD, kan du rokere til stillingen, uanset hvilken bekendtgørelse du er bedømt efter.

Få mere at vide
Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos studieleder Britta Martinsen mail: bmar@ucsyd.dk eller mobiltelefon 7266 2969.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med dokumentation via linket senest den 1. juli 2020 klokken 23:59, og skriv, hvor du har set opslaget. Vi forventer at afholde samtaler den 3. juli.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.200 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller den nye professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 670 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.