Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrations- og økonomichef til WOW PARK Billund

Administrations- og Økonomichef til WOW PARK Billund
– med ansvar for Business Controlling & HR 

Om WOW PARK

WOW PARK Scandinavia ApS er moderselskab for en helt ny oplevelsespark, som åbner i foråret 2020 i Billund. Koncernen har siden 2012, med succes, drevet WOW Park på Løvstrupgaard i Skjern.

WOW PARK er et oplevelseskoncept for børn mellem 2-102 år, der tager udgangspunkt i naturen og skoven. Med udgangspunkt i den eksisterende skov og dets træer, indrettes en række unikke aktiviteter, som eksempelvis trætophytter, netbroer, gynger, svævebaner, rutsjebaner, giganet ml. træerne, troldehøj mv. Alt sammen udendørs aktiviteter, som etableres og drives i harmoni med naturen. Oplevelsesområdet indhegnes og mod betaling tilbydes en unik lege- og forlystelsespark, der har højsæson fra april til oktober. Se mere på www.wowpark.dk

Jobbet

Er du struktureret, god til tal og vant til at have mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega. Med base i Billund, vil du som Administrations- og Økonomichef i WOW PARK Billund & Løvstrupgaard/Skjern, blive en del af et inspirerende og velfungerende team og kommer til at referere til selskabets CEO.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvorfor du som en del af ledergruppen vil få masser af udfordringer, ansvar og indflydelse fra første arbejdsdag, ligesom du får mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen.

Stillingen rummer store udfordringer samt gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Dine primære arbejdsopgaver bliver:

Økonomi & administration

 • Overordnet ansvarlig for virksomhedens økonomi- og administrationsfunktion
 • Daglig håndtering af debitor-, kreditor-, finansbogholderi
 • Sikre pålidelig månedsrapportering
 • Budgettering og forecasting
 • Implementering og vedligehold af billetsystem samt integration til ERP
 • Implementering af rapporteringsværktøj
 • Ansvarlig for finansielle leverandører herunder bank og revisor
 • Udarbejdelse af materiale til direktion og bestyrelse
 • Lønadministration
 • Kompetent sparring med CEO og den øvrige ledelse

HR opgaver

 • Rekruttering/on-boarding af medarbejdere til parken samt tiltag til fastholdelse
 • Løbende opdatering og implementering af personalepolitikker, retningslinjer, procedurer og håndbøger
 • Sikring af professionelle HR-processer herunder kontrakter, overenskomst, MUS, talentudvikling, rekruttering osv.

Som del af en mindre vækstvirksomhed kan du se frem til at blive mødt med stor tillid og derfor også stort personligt ansvar for forretningskritiske opgaver. Du får således en nøglerolle i at udvikle og drive afgørende projekter.

Du bliver en del af et team af gode og kompetente kolleger. Miljøet er uformelt og kendetegnet ved optimisme, gode ideer, hjælpsomhed og godt humør.

Kvalifikationer:

Du har en uddannelsesmæssig relevant baggrund som eks. vis Cand.merc., Cand.oecon. eller HD (R) og minimum nogle års erhvervserfaring fra en lignende stilling. Desuden har du dokumenteret erfaring med HR området.

Du har naturlig forståelse for ERP systemer, BI værktøjer og processer. Du har erfaring med gængse økonomisystemer som Microsoft Dynamics 365 Business Central, e-conomic eller lignende.

Desuden har du solid erfaring med Excel og andre MS Office programmer.

Du er resultatorienteret og kan eksekvere planer. Du er velformuleret både skriftligt og mundtligt.

Som person har du et højt drive samt pondus og trives i en travl omskiftelig hverdag, samtidig med at du bevarer overblikket og beholder dit gode humør og humoristiske sans intakt. Du evner at skabe gode tværgående samarbejdsrelationer. Du har fokus på resultatet og sætter dagsordenen med synlighed samt gennemslagskraft. Med en høj moral, ordentlighed og ansvarlighed skaber du transparens i dine ord og handlinger.

Du tilbydes:

Du tilbydes et ansvarsfuldt og selvstændigt job i en virksomhed med et stort potentiale og meget stærkt fagligt miljø. Gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Lønpakke forhandles individuelt i overensstemmelse med stillingens karakter og kandidatens baggrund.

Ansættelse: Senest 1. november men meget gerne før. Vi vurderer ansøgninger løbende.

Ansøgning:

Send venligst kortfattet motiveret ansøgning samt CV som en PDF-fil pr. mail. mrk. ”Administrations- og Økonomichef” til WOW Park Scandinavia ApS, att: Bestyrelsesformand Christian Bjerre Bojsen på mail: bbbconsult@outlook.dk

Ring gerne til Direktør Jacob Hindhede på telefon 30 10 26 03 for yderligere spørgsmål.

Alle henvendelser behandles fortroligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Serviceminded vagt til Retten i Esbjerg

Retten i Esbjerg

Esbjerg
Bliv vagt ved Retten i Esbjerg Retten i Esbjerg har i dag 1 fast vagt og har fået en opnormering på yderligere 1 fast vagt. Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med den nuværende faste vagt samt vagtafløsere. Retten i Esbjerg er en velfunge...
Indrykket:15. maj 2020