Administrationsbachelorpraktikant søges til Psykiatriens Økonomi- og Planlægningsafdeling

En stilling som administrationsbachelorpraktikant er ledig til besættelse ved Psykiatriens Administration, Psykiatriens Økonomi- og Planlægningsafdeling.

Stillingen er på 37 timer/ugen og den forventede ansættelsesperiode vil være fra d. 1. februar 2021 til d. 18. juni 2021. De præcise datoer for tiltrædelse og afslutning på praktikstillingen er fleksible, men vi forventer mindst fire måneders praktikforløb.

Om stillingen
Du vil blive forankret i Psykiatriens Økonomi- og Planlægningsafdeling, hvor din primære tilknytning vil være i teamet Anlæg. I Anlægsteamet arbejder vi med en bred vifte af opgaver og du vil derfor have mulighed for at prøve kræfter med alt fra økonomiopfølgning, databearbejdning, planlægning samt koordinering af anlægsprojekter til sekretariatsbetjening af arbejdsgrupper samt udformningen af dagsordener og referater til faste mødefora. Din hverdag vil i høj grad centrere sig omkring psykiatriens kommende udflytning til det nye hospital i Gødstrup – en opgave som Anlægsteamet er tovholder på. 
 
Som praktikant indgår du i teamet på lige fod sammen med dine kolleger. Det vil sige, at du med tiden – i takt med at du føler dig klar hertil - vil få ansvaret for dine egne opgaver, hvorfor du kan forvente at få god mulighed for at få en masse praktisk erfaring. Vi giver dig naturligvis en grundig introduktion, så du er godt klædt på til opgaverne. 
 
Som en del af dit praktikforløb får du tilknyttet en vejleder, som løbende vil give dig sparring og feedback, ligesom at du også vil modtage sparring fra dine øvrige kolleger ift. de konkrete opgaver, du sidder med.

Dine opgaver vil blandt andet være at hjælpe til med og varetage egne opgaver i forhold til:

  • Servicering af mødefora relateret til forberedelsen af psykiatriens flytning til Gødstrup.
  • Administrative opgaver relateret til forberedelsen af psykiatriens flytning til Gødstrup.
  • Driftssupport i forbindelse med kliniske introduktions- og træningsforløb i Gødstrup, herunder eksempelvis at; udsende mødeindkaldelser, sikre god koordinering og kommunikation mellem involverede parter, udsende relevant materiale forud for møder, opdatering af materiale efter afholdelse af møder mm.
  • Løbende opfølgning, dokumentation samt opdatering af opgaver og materiale, som vedrører den kommende flytning til Gødstrup - dette kan relatere sig til både egne og kollegaers opgaver. Denne løbende opgave sikrer at vi altid er opmærksomme på fremdriften i teamets opgaver.
 
Vi forventer, at du:
  • Er studerende på administrationsbacheloruddannelsen.
  • Kan tage initiativ og være idérig – og formå at omsætte dine ideer til praksis.
  • Har evne til hurtigt at lære nye folk at kende og kan skabe et godt samarbejde med dine kolleger i Psykiatriens Administration og i klinikken.
  • Sætter en ære i at gøre dig umage med dine ting, men også godt tør sende dit produkt ud over rampen, når det er nødvendigt.
  • Er i stand til at arbejde selvstændigt, trives med mange opgaver og en uforudsigelig arbejdsdag med mange deadlines.
  • Har gode mundtlige og skriftlige kundskaber.

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende praktikforløb med en stejl indlæringskurve og muligheden for at afprøve din teoretiske kunnen i praksis. Med et praktikophold hos os, har du derfor mulighed for at udbygge dit CV med relevant erfaring, og du vil løbende modtage konstruktiv feedback og sparring.
 
Du vil blive en del af Psykiatriens Økonomi- og Planlægningsafdeling, som indgår i den samlede administration for Psykiatrien i Region Midtjylland. I Psykiatriens Økonomi- og Planlægningsafdeling er vi i alt 37 medarbejdere, fordelt på 7 teams: Anlæg, Projekter og Udvikling, Økonomi og regnskab, Afdelingssupport, Indkøb, logistik og telefoni samt Data.

Hos Psykiatriens Økonomi- og Planlægningsafdeling vil du blive mødt af en positiv og uformel kultur, som alle medarbejdere er stolte af at være en del af. 

Yderligere information
Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og eksamenspapirer senest den 1. oktober 2020 via vores rekrutteringssystem Emply.

Stillingen som praktikant er ulønnet og er placeret i Psykiatriens Økonomi- og Planlægningsafdeling, Tingvej 15, 8800 Viborg. Vi gør dog opmærksom på at noget af arbejdet omkring den forestående udflytning til psykiatriens nye bygninger fysisk vil foregå på hospitalet i Gødstrup. 

Samtaler forventes afholdt torsdag den 15. oktober 2020.

Har du spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte enten praktikvejleder Jens Grauballe på tlf. 20 12 72 08 eller AC-fuldmægtig i Anlægsteamet Mette Albæk på tlf. 21 15 24 14. 

Om Psykiatrien i Region Midtjylland
Psykiatrien står for hospitalspsykiatrien i Region Midtjylland. Psykiatriadministrationen ligger på to matrikler i henholdsvis Viborg og Skejby, og består af fem fagområder: Ledelsessekretariat, HR, Psykiatriens Økonomi- og Planlægningsafdeling, Kommunikation samt Kvalitet og IT. Psykiatrien i Region Midtjylland har 2.900 ansatte og et budget på 1.9 mia. kr. i 2020.


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.