Gem job

Administrationscenter Arts, IT-support søger elev

Aarhus Universitet søger elev til Arts IT-support Aarhus med start den 1. juli 2021 eller efter aftale.

Uddannelsen
På Aarhus Universitet tilbyder vi elevstillinger inden for IT-support til supportafdelingerne, hvor praktikken foregår i supportenheden. Vi søger elev til Arts IT-support i Aarhus.

Uddannelsesforløbet varer 2 år for IT-supportere og veksler mellem praktik på Aarhus Universitet med tilhørende institutioner og hovedforløb.

IT er opdelt i fem afdelinger som samlet dækker hele Aarhus Universitet. Der er 220 ansatte ved Aarhus Universitet som arbejder med IT-support og IT-drift, heraf 6 fuldtidsansatte, 3 elever samt 12 studentermedhjælpere ved Arts IT-support Aarhus.

Arts IT yder support til fakultetets 1260 ansatte og 9750 studerende.

Du kan læse mere om Aarhus Universitet generelt på AU’s hjemmeside på http://www.au.dk/

Som elev ved Aarhus Universitet
Får du mulighed for at få indflydelse på uddannelsens indhold afhængig af dine interesser og kvalifikationer. I fællesskab sørger vi for, at du får en bred og grundlæggende basisviden indenfor faget. Du vil blive mødt af fagligt engagerede kollegaer, der gerne deler ud af deres viden og du bliver stillet overfor mange spændende udfordringer, som du skal løse på egen hånd.

Vi værdsætter faglig sparring, et godt læringsmiljø, kollegialt sammenhold og personligt engagement i hinanden højt.

Om dig

  • Du har netop afsluttet eller er ved at afslutte grundforløbet på en teknisk skole. Eksaminer skal være bestået eller forventes bestået med godt resultat.
  • Du skriver og taler tilfredsstillende dansk
  • Du er ansvarsbevidst og selvstændig
  • Du er serviceminded og løsningsorienteret
  • Du er engageret og tager ansvar for egen læring ved at tage initiativ, vise gå-på-mod og ikke mindst – et godt humør
  • Du har kørekort eller er villig til at tage kørekort

Dine opgaver ved Arts IT-support kan være
  • Klargøring og opsætning af arbejdspladser og andet udstyr
  • Vedligeholdelse af computere, tablets, telefoner og software
  • Helpdesk funktion og first level support
  • AV support

Kontaktperson er Michael Møltorp, tlf.: 50 82 12 10, mail: mmo@au.dk
Samtaler forventes afholdt sidst i april.

Ansøgningsfrist
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest 18. april 2021.

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og organisationsaftalen for håndværkere og fællesove-renskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten).
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Faculty of Arts
Arts er et af fem hovedområder på Aarhus Universitet.
Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 550 videnskabelige medarbejdere, 275 ph.d.-studerende, 9.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.
Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund og Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.
Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på arts.au.dk

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.

Frist
18. april 2021.

 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.