Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrationschef til Kemisk Institut, Københavns Universitet

På Kemisk Institut (CHEM), Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) er stillingen som administrationschef ledig. Instituttets primære opgave er uddannelse og forskning i kemi – dernæst at viderebringe dets forskning og viden til samfundet f.eks. i form af innovation.  
 
Om jobbet  
Som administrationschef på CHEM bliver du en del af en unik arbejdsplads med en stærk kultur. Du kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem studerende, forskere og administrative medarbejdere, og din vigtigste opgave er at sikre en professionel og effektiv administrativ understøttelse af instituttets kerneydelser; forskning, uddannelse og formidling.  
 
Du bliver en del af instituttets direktion, og ligesom de øvrige direktionsmedlemmer refererer du til institutlederen. Sammen med direktionen og lederne af de faglige sektioner indgår du i instituttets lederteam, der spiller en vigtig rolle i den faglige og strategiske udvikling af instituttet.  
 
Du skal lede instituttets administration, hvor 13 professionelle og engagerede medarbejdere er organiseret i tre grupper. Porteføljen er bred og dækker ph.d.-administration, økonomi, funding og innovation, strategi og kommunikation, uddannelse, service samt sekretærfunktioner. Derudover er du også chef for instituttets øvrige TAP-medarbejdere, som blandt andet yder IT-service, laboratoriearbejde m.m.
 
CHEM har en årlig omsætning på cirka 170 mio.kr., hvoraf mere end halvdelen kommer fra eksterne bevillinger – økonomistyring bliver således en af dine væsentligste leverancer.
 
Forskningsverdenen er i høj grad international, og vi har mange ikke-dansktalende medarbejdere og studerende, så arbejdssproget er i vidt omfang engelsk.
 
Samtidig med at du varetager instituttets interesser, bidrager du til udvikling, koordinering, standardisering og videndeling på tværs af fakultetet og det samlede KU. Du er i løbende og tæt dialog med fakultetsdirektøren og de øvrige administrative ledere på SCIENCE om såvel driftsopgaverne som den strategiske udvikling af fakultetets administration.
 

Om dig  
Vi ønsker os en administrationschef, der har  

  • en relevant akademisk uddannelse, f.eks. cand.scient., cand.polit., cand.merc., cand.scient.pol. eller lignende gerne suppleret med ph.d. og fuldført eller påbegyndt dansk eller international lederuddannelse
  • en baggrund der gør, at du på kort tid kan levere en solid og sikker økonomistyring på instituttet
  • lederevner og interesse for medarbejderne
  • stærke analytiske kompetencer og en struktureret arbejdsform, gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • indsigt i naturvidenskabelig forskning og uddannelse og forståelse for arbejdet på et universitet.      
Løn- og ansættelsesforhold  
Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Ansættelse sker pr. 1. april 2018 eller snarest derefter. Ansættelse og aflønning sker som chefkonsulent i henhold til Overenskomst for Akademikere i Staten. Der er mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer og relevant erfaring.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Evt. spørgsmål om stillingen kan stiles til institutleder Mikael Bols på bols@chem.ku.dk.  
 
Ansøgning m.v.  
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via KU's jobportal http://jobportal.ku.dk/ledelse - klik på ’Søg stillingen’ nederst i opslaget. Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse mv.  
 
Ansøgningsfrist 4. marts 2018.  
Vi holder ansættelsessamtaler med udvalgte kandidater d. 14. og 19. marts.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her