Administrationschef til Kemisk Institut, Københavns Universitet

På Kemisk Institut (CHEM), Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) er stillingen som administrationschef ledig. Instituttets primære opgave er uddannelse og forskning i kemi – dernæst at viderebringe dets forskning og viden til samfundet f.eks. i form af innovation.  
 
Om jobbet  
Som administrationschef på CHEM bliver du en del af en unik arbejdsplads med en stærk kultur. Du kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem studerende, forskere og administrative medarbejdere, og din vigtigste opgave er at sikre en professionel og effektiv administrativ understøttelse af instituttets kerneydelser; forskning, uddannelse og formidling.  
 
Du bliver en del af instituttets direktion, og ligesom de øvrige direktionsmedlemmer refererer du til institutlederen. Sammen med direktionen og lederne af de faglige sektioner indgår du i instituttets lederteam, der spiller en vigtig rolle i den faglige og strategiske udvikling af instituttet.  
 
Du skal lede instituttets administration, hvor 13 professionelle og engagerede medarbejdere er organiseret i tre grupper. Porteføljen er bred og dækker ph.d.-administration, økonomi, funding og innovation, strategi og kommunikation, uddannelse, service samt sekretærfunktioner. Derudover er du også chef for instituttets øvrige TAP-medarbejdere, som blandt andet yder IT-service, laboratoriearbejde m.m.
 
CHEM har en årlig omsætning på cirka 170 mio.kr., hvoraf mere end halvdelen kommer fra eksterne bevillinger – økonomistyring bliver således en af dine væsentligste leverancer.
 
Forskningsverdenen er i høj grad international, og vi har mange ikke-dansktalende medarbejdere og studerende, så arbejdssproget er i vidt omfang engelsk.
 
Samtidig med at du varetager instituttets interesser, bidrager du til udvikling, koordinering, standardisering og videndeling på tværs af fakultetet og det samlede KU. Du er i løbende og tæt dialog med fakultetsdirektøren og de øvrige administrative ledere på SCIENCE om såvel driftsopgaverne som den strategiske udvikling af fakultetets administration.
 

Om dig  
Vi ønsker os en administrationschef, der har  

  • en relevant akademisk uddannelse, f.eks. cand.scient., cand.polit., cand.merc., cand.scient.pol. eller lignende gerne suppleret med ph.d. og fuldført eller påbegyndt dansk eller international lederuddannelse
  • en baggrund der gør, at du på kort tid kan levere en solid og sikker økonomistyring på instituttet
  • lederevner og interesse for medarbejderne
  • stærke analytiske kompetencer og en struktureret arbejdsform, gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • indsigt i naturvidenskabelig forskning og uddannelse og forståelse for arbejdet på et universitet.      
Løn- og ansættelsesforhold  
Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Ansættelse sker pr. 1. april 2018 eller snarest derefter. Ansættelse og aflønning sker som chefkonsulent i henhold til Overenskomst for Akademikere i Staten. Der er mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer og relevant erfaring.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Evt. spørgsmål om stillingen kan stiles til institutleder Mikael Bols på bols@chem.ku.dk.  
 
Ansøgning m.v.  
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via KU's jobportal http://jobportal.ku.dk/ledelse - klik på ’Søg stillingen’ nederst i opslaget. Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse mv.  
 
Ansøgningsfrist 4. marts 2018.  
Vi holder ansættelsessamtaler med udvalgte kandidater d. 14. og 19. marts.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Sekretariatschef med udsyn søges til Danmarks Meteorologiske Institut

Danmarks Meteorologiske Institut

Vil du være med til at styre DMI sikkert igennem en tid præget af store forandringer? Har du erfaring med sekretariatsbetjening og HR? Er ledelse din nuværende eller nye disciplin? Så søg stillingen som chef for direktionssekretariatet og HR på DMI....
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Er du Alternativets nye sekretariatschef på Christiansborg?

Alternativets Folketingsgruppe

Du er vores leder den, kollegerne regner med og ser op til. Du får personale ogorganisationsudviklingen på Alternativets sekretariat på Christiansborg som dit klart definerede ansvar, og du kommer til at spille en helt central og afgørende rolle i v...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Kontorchef til Udlændinge- og Integrationsministeriets departement

Departementet

Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger en kontorchef til Kontoret for Internationalt Udlændingesamarbejde. Om stillingen Kontoret for Internationalt Udlændingesamarbejde er en del af Asyl- og Migrationsafdelingen, der arbejder med...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Juridisk leder

Administrationen

FAGLIGT STÆRK JURIDISK LEDER TIL RIGSHOSPITALET Til at lede Rigshospitalets syv jurister søger vi en fagligt stærk leder med kendskab til sundhedsvæsenet samt indgående erfaring med forvaltningsret, sundhedsret og persondataret Juristerne er en del ...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Team Lead - Account Management EMEA

Falcon.io ApS

We are looking for a Team Lead for our EMEA Account Management team here in Copenhagen with a specific focus of nurturing, developing and leading our team along with actively working on managing existing global accounts. This exciting and high-impac...