Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrationselev med speciale i offentlig administration - Staben Social og Arbejdsmarked

Lolland Kommune søger en ambitiøs administrationselev med speciale i offentlig administration til ansættelse pr. 1. september 2018
 
Vi tilbyder dig et nøje planlagt uddannelsesforløb med udfordringer i en stor, mangfoldig organisations spændende hverdag. Vi sammensætter din uddannelse i balance mellem dine interesser og kompetencer og de organisatoriske behov i Lolland Kommune.

Du vil få hovedforløb i vores sektor for Social og Arbejdsmarked – Staben, der har til huse i Nakskov.

Om sektor for Social og Arbejdsmarked – Staben:
Sektoren for Social og Arbejdsmarked beskæftiger sig bredt med opgaver vedrørende socialområdet og arbejdsmarkedet. Din uddannelse vil primært have sigte på de interne, administrative forhold til understøttelse af servicering af borgerne. Du vil i anden halvdel af din uddannelse have mulighed for at vælge enkelte opgaver i mere direkte kontakt til borgerne.

Vi vægter, at du er åben, omhyggelig og imødekommende overfor borgerne, når du sammen med sektorens øvrige medarbejdere behandler sager.

Uddannelsen er 2-årig, og vi tilbyder en elevplads med speciale i offentlig administration. Den teoretiske del består af 9 ugers skoleophold fordelt på 3 perioder samt 3-5 ugers valgfag. Dertil kommer 1 uges studieophold i Bruxelles og 1 uges fagprøveskrivning. Skoleopholdene afvikles på ZBC i Næstved, og uddannelsen afsluttes med en fagprøve og mundtlig eksamen.

For at sikre kvaliteten i forløbet, er du under hele din uddannelse tilknyttet både en oplærings- og elevansvarlig, som begge står til din rådighed, når du har brug for det.

For at blive kontorelev med speciale i offentlig administration i Lolland Kommune, skal du inden opstart have bestået:
EUX, HG-kontor med specialer, der giver adgang til offentlig administration, HHX/STX/HTX eller HF suppleret med kompetencegivende forløb på en erhvervsskole.
 
Derudover skal du have bestået:

  • Dansk og IT på C niveau
  • Engelsk, Samfundsfag og Salg og Service på D niveau
  • Erhvervsøkonomi og 2. fremmedsprog på E niveau
 
Er du over 25 år og har taget et af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi bede dig om at medsende din realkompetencevurdering RKV-plan.


Samtidig forventer vi, at du:
  • er engageret, målrettet og har ambitioner, både på egne og organisationens vegne
  • har gode formuleringsevner – mundtligt som skriftligt
  • besidder viljen til samarbejde
  • kan arbejde selvstændigt, er nysgerrig på dine opgaver og ser muligheder i stedet for begrænsninger
  • udviser situationsfornemmelse, både når du arbejder internt i organisationen og i serviceringen af borgerne
  • er fleksibel med forståelse for den organisation, du bliver en del af

Har du lyst til at vide mere om den ledige stilling er du meget velkommen til at kontakte elevansvarlig Mie Jeanne Madsen - HR, IT og Digitalisering på mobil 24 94 38 04
- eller du kan læse mere i vores rekrutteringsfolder
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her