Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ blæksprutte

Vil du være nøglepersonen, der bidrager til, at Jægersborg Boldklub fungerer? Vi søger en administrativ blæksprutte til en attraktiv deltidsstilling på 15 timer om ugen.

Jobbet

Har du et højt serviceniveau, og trives du med at håndtere praktiske, koordinerende og administrative opgaver? Så lyder du som et godt bud på den kandidat, Moment skal finde til at styre sekretariatet i Jægersborg Boldklub.  

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Lettere bogføring
  • Medlemsadministration
  • Varetage bestilling af klubtøj
  • Administrere merchandise som sælges i klubben
  • Lettere kommunikationsopgaver

Opgaverne løses selvstændigt men i det daglige vil du samarbejde med forpagteren af klubbens cafe, rengøringspersonalet samt klubbens Facility Manager. Du kommer til at referere til bestyrelsesformanden/ kassereren, som du også kan spare med i dagligdagen.

Der er tale om en fastansættelse hos Jægersborg Boldklub. Det er muligt at arbejde hjemmefra, men det forventes, at man har lyst at være synlig og lære klubben at kende og derfor arbejder fra klubhuset 2 til 3 dage om ugen.

Der vil være opstart i jobbet primo august.

Din profil

For at komme i betragtning til stillingen er det vigtigt, at du har erfaring fra en lignende stilling og kan arbejde selvstændigt. Samt at du kan se dig selv i stillingen i flere år.

Kvalitet og ordentlighed i opgaveløsningen er vigtigt, hvilket skal afspejle dine egne værdier og arbejdsindsats. Du går op i, at detaljerne er i orden, og du formår at levere et stykke arbejde i særklasse, som vil have stor indflydelse for hele klubben.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Har erfaring med bogføring
  • Er engageret og har lyst til at blive en del af et fællesskab
  • Er løsningsorientret og proaktiv i din opgaveløsning
  • Har en positiv og servicemindet indstilling

 

Jægersborg Boldklub

Jægersborg Boldklub (i daglig tale; JB) er en medlemsstyret klub, drevet af frivillige med en stærk forankring i lokalsamfundet og med bred erhvervsmæssig baggrund.

Jægersborg er en breddeklub med sportslige ambitioner, som ligger lige nord for København på adressen C.L. Ibsensvej 70, 2820 Gentofte. Deres hyggelige klubhus ligger i Gentofte Sportspark; et anlæg som er udbygget kraftigt i løbet af de seneste år og nu bl.a. indeholder 3 kunstbaner (11M), hvor de kan holde sig i gang hele vinteren.

JB har stor fokus på det sociale, og de sætter boldlegen og fodboldglæden meget højt. Deres mål er at skabe gode oplevelser og rammer for bredden og eliten indenfor både ungdom og seniorer. For JB er det vigtigt, at den enkelte oplever legen som en del af fodboldspillet på alle niveauer – og at leg og læring kombineres.

 

Søg jobbet

Moment varetager den indledende rekrutteringsproces, og det er derfor vigtigt, at du ansøger jobbet gennem os.

Da vi behandler ansøgningerne løbende, vil vi anbefale dig at ansøge hurtigst muligt. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.  

Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.