Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ konsulent til et barselsvikariat

Administrativ konsulent til et barselsvikariat i Center for Børn og Unge  
 
Er du, serviceminded? Sætter du, en ære i at være i god dialog med borgere om løsninger både i skrift og tale? Er du, struktureret og kan du levere kvalitet til tiden?  
 
Center for Børn og Unge søger en administrativ konsulent til et barselsvikariat, 30 timer ugentlig med start 3. april. Stillingen er tidsbegrænset til ca. januar 2019, med mulighed for forlængelse.  
 
Stillingen er placeret i Center for Børn og unge, som rummer dagtilbud, skoler, Musikskolen og Ungdomsskolen. Som administrativ konsulent bliver du en af nøglepersonerne, der skal være med til at få den daglige drift til at fungere. Du skal understøtte ledelsen administrativt samt bidrage til den administrative drift i centeret.  
 
Administrativ konsulent  
Som administrativ konsulent skal du kunne analysere og formidle resultater, der kan danne grundlag for ledelsesmæssig beslutninger.  
Dine opgaver som administrativ konsulent vil være meget varierede og vil bestå af både faste opgaver og ad hoc-opgaver. En væsentlig del af dine opgaver er:  
  • daglig kontakt med borgerne  
  • pladskapacitetsopgørelser  
  • pladsanvisning  
  • visitationsopgaver  
  • analytiske afrapporteringer  
  • have flair for økonomi.  
Du referer til centerchefen for Børn og Unge samt den faglig leder i centeret.  
 
Center for Børn og Unge  
Du kommer til at arbejde sammen med andre administrative konsulenter, fagkonsulenter i CBU og andre centre i et uhøjtideligt miljø med høj faglighed. Det vil være en varieret dagligdag med mange forskellige arbejdsopgaver, hvor du skal understøtte og sikre god og stabil drift i centeret.  
V
i tilbyder en arbejdsplads med en uformel omgangstone og fagligt engagement som har fokus på at understøtte alle centerets opgaver og de politiske målsætninger.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for HK’ere.  
 
Om det praktiske  
Hvis du ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Centerchef Dennis Danielsen mobil 4020 3727eller faglig leder Niels Brockenhuus mobil 3051 8054.  
 
Ansøgningsfristen er torsdag d. 15. februar. Vi afholder ansættelsessamtaler onsdag d. 21. februar kl. 09:00 – 14:00  
Vi forventer, at du kan tiltræde stillingen omkring d. 3. april 2018,  
 

Vallensbæk Kommune arbejder på digitale løsninger for borgere og medarbejdere, og vi vil derfor bede dig om at søge stillingen elektronisk ved at klikke på "søg stillingen" eller ved at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her