Administrativ medarbejder
Administrativt 3 måneders vikariat i Center for Job og Ydelser

Økonomiteamet i Center for Job og Ydelser søger en ny administrativ medarbejder i en midlertidig stilling, som har lyst til udfordringer og løbende udvikling. Du vil som ny medarbejder både få egne opgaver og indgå i fælles løsning af opgaver med teamets øvrige medarbejdere.

I Center for Job og Ydelser Odsherred lægger vi særlig vægt på at give borgerne hurtige, målrettede og sammenhængende tilbud rettet mod indslusning og fastholdelse på arbejdsmarkedet. Vi er resultatorienterede, og søger en kollega der med de rette kvalifikationer og entusiasme medvirker til den fortsatte udvikling af et godt og effektivt jobcenter. I Økonomiteamet lægger vægt på, at du kan tage selvstændigt initiativ, har øje for udviklingsmuligheder og effektivitetsforbedringer i forhold til økonomiteamets opgaver, samtidigt med at du er sikker i løsningen af de løbende driftsopgaver.

Beskæftigelsesområdet er under konstant udvikling. Dette gælder også opgaverne for økonomiteamet, hvor der løbende er nye opgaver, der kommer i fokus, og som skal indgå i teamets tilrettelæggelse af arbejdet. Der er derfor gode muligheder for løbende at få nye opgaver og være med til at udvikle, hvordan de skal løses.

Ved din ansættelse kigger vi på fordelingen af opgaver i teamet, og du vil kunne byde ind alt efter erfaring og interesse. Opgaver i temaet er bl.a. betalinger og disponering af driftsregninger på områderne kontanthjælp, sygedagpenge, ressourceforløb, revalidering, lægeregninger, integration og flygtningeboliger. Desuden arbejder vi med regnskabsstyring og afstemning af konti. Ikke mindst har vi et kontinuerligt fokus på mellemkommunale refusioner.

Vi forventer, at du har en vis erfaring med KMD Web-betalinger og gerne kendskab til KMD-aktiv og Fasit eller er god til at lære nyt.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du får engagerede og hjælpsomme kolleger, der sætter en ære i at gøre en forskel
 • et uhøjtideligt miljø med vægt på teamsamarbejde
 • et introforløb tilpasset dine individuelle behov
 • arbejdstid omfattet af flextid

 • Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er omfattet af principperne for Ny Løn, der forhandles inden tiltrædelse. Det er en del af Odsherred kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk integration. Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres derfor til at søge stillingen.

  Stillingen er midlertidig i tre måneder i perioden 1.7.2018- 30.9.2018. Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt.

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Områdeleder Nicolai Windfeld Mathiasen 40128667 eller Økonomimedarbejder Pia Larsen 5966 1469.

  Ansøgning vedlagt relevante oplysninger om uddannelse og arbejdserfaring indsendes via det elektroniske link senest torsdag den 23. februar 2018 kl. 8.00. Jobsamtaler afholdes mandag den 26. februar 2018.  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:12. februar 2018
  Udløbsdato:10. marts 2018

  Administrativ medarbejder søges til Granhøjen A/S

  GRANHØJEN A/S

  Holbæk
  Et af landets største private botilbud for psykisk og socialt udsatte voksne søger en medarbejder med lyst til arbejde med sagsbehandling og administrative opgaver inden for det specialiserede socialområde. Medarbejderen bliver en del af vores team ...
  Indrykket:19. februar 2018
  Udløbsdato:11. marts 2018

  Erfaren kontrolmedarbejder til indsatsen mod socialt bedrageri

  Arbejdsmarkedscenter

  Holbæk
  Vores dygtige kontrolmedarbejder har valgt at gå på efterløn. Vi har derfor en ledig projektstilling, der udløber december 2020. Formålet er at udvikle og afprøve nye strategier med fokus på afdækning og forebyggelse af socialt bedrageri. Kontroltea...
  Indrykket:19. februar 2018
  Udløbsdato:5. marts 2018

  Professionshøjskolen Absalon søger administrativ medarbejder til Uddannelsesservice i Sorø

  Campus Slagelse - Ankerhus, Ernæring og Sundhed samt Kantine

  Slagelse
  Uddannelsesservice på Professionshøjskolen Absalon søger en engageret administrativ medarbejder, der kan indgå i de administrative drifts- og udviklingsopgaver, der ligger indenfor efter- og videreuddannelsen. Vi understøtter og samarbejder med kons...
  Indrykket:14. februar 2018
  Udløbsdato:14. marts 2018

  Kvalitetsmedarbejder til Transfusionsmedicin, Klinisk Immunologi, Transfusionscentret, Næstved Sygehus

  Region Sjælland

  Vi søger en kvalitetsbioanalytiker til det transfusionmedicinske fagområde med start 01.05.18 eller efter aftale. Stillingen er en fastansættelse med ugentlig arbejdstid på gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Stillingen er en del af det transfusionsmedi...