Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder

Administrativ medarbejder - 30 timer pr. uge

Er du god til at kommunikere og trives du med både praktiske og administrative opgaver? Er du typen, der ikke er afventende, men selv tager initiativ? Kan du samarbejde og er det naturligt for dig at dele viden og erfaringer? Så er det måske dig, der skal med på holdet i administrationen hos Skiftekær Økologi.

Du får en alsidig hverdag, hvor du i tæt samarbejde med vores teamledere har ansvar for lagerstyring af varer og emballage.

Du vil være vores bindeled mellem administration, pakkeri, transportører og samarbejdspartnere. Til daglig fordeler du din tid nogenlunde ligeligt mellem opgaver på lager/pakkeri og opgaver ved telefonen og computeren.

Du skal indgå i en vagtordning, så der altid er en af os, der svarer på telefonen i tidsrummet kl. 07.00 til 18.00.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Ordreekspedition og logistik.
  • Udarbejde og vedligeholde varelagerlister.
  • Administrere emballage.
  • Administration og bogholderi.

Vi foretrækker at vores nye kollega har erfaring med logistik, salg og kvalitetssikring af grønsager og kan bidrage til udvikling af procedurer og arbejdsgange. Du skal være fleksibel og kunne træffe beslutninger i pressede situationer, og du skal have lyst og evne til selvledelse.

Du må gerne have erfaring med økonomisystemer, men vil naturligvis blive oplært i vores.

Vores kommunikation foregår på dansk og engelsk.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med 25 engagerede kollegaer, som arbejder i mark, pakkeri og administration.

Vi arbejder i en demokratisk ledet virksomhed baseret på tillid, og vi har en åben og ligeværdig dialog i god tone og sætter samarbejde og vidensdeling højt.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning på mail peter@skiftekaer.dk mærket ’’jobopslag’’ senest d. 22. april 2018.

 

Skiftekær Økologi er en dynamisk økologisk virksomhed med fokus på dyrkning og salg af økologiske grønsager af høj kvalitet til de danske forbrugere. Skiftekær Økologi ligger på Tåsinge. Virksomheden indgår i et tættere samarbejde med virksomheden I/S Torup Bakkegård og Orelund ved Assens omkring afsætningen af vores økologiske grønsager.

Ring for nærmere info på 63 54 00 10 eller 63 54 00 11.

Med venlig hilsen
Lederteamet på Skiftekær.

www.skiftekaer.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her