Administrativ medarbejder med sundhedsfaglig baggrund til 1 årigt barselsvikariat

For dig som er struktureret og detaljeorienteret

Har du en sundhedsfaglig baggrund med en mellemlang videregående uddannelse eller er du f.eks. farmakonom eller lægesekretær? Besidder du gode skriftlige kundskaber, og har du lyst til at bidrage til at sikre patienterne den bedste information om vores lægemidler? Kan du arbejde selvstændigt og systematisk med opgaverne? Har du evt. erfaring med regulatorisk arbejde? Så er du måske vores nye kollega i Orifarms regulatoriske team.

Dine opgaver

Det regulatoriske team består af 32 medarbejdere, som har ansvar for markedsføringstilladelser og emballage til vores produkter. Vi mangler nu en barselsvikar til en 1 årig stilling med start hurtigst muligt.

Du vil være medvirkende til at sikre patientinformation af høj kvalitet for de produkter, der sendes på markedet. Jobbet indebærer opgaver inden for det regulatoriske område i vores parallelimportvirksomhed, herunder ansøgning om markedsføringstilladelser, oprettelse og vedligeholdelse af indlægssedler og pakkematerialer, vedligeholdelse af vores eksisterende produktportefølje samt andre administrative opgaver.


Hvem er du?

Du er dedikeret, detaljeorienteret og er vant til at arbejde med flere opgaver i et højt tempo samt evner at udføre og afslutte dine opgaver. Selvstændigt arbejde falder dig naturligt, og du kan varetage kontakten til eksterne interessenter, herunder relevante lægemiddelmyndigheder. Endelig er det vigtigt, at du trives i en forandringspræget hverdag.

Du har gerne en sundhedsfaglig baggrund, og erfaring med regulatorisk arbejde er en fordel. Vi forventer, at du har gode administrative evner såvel som stærke mundtlige og skriftlige kompetencer i både dansk og engelsk. Du skal være en erfaren IT-bruger (herunder MS Office) og gerne have kendskab til at arbejde med et ERP-system (gerne Axapta).


Vores værdier

Explorer-ånden gennemsyrer stadig Orifarm, selv om vi er blevet en stor international virksomhed, siden Hans og Birgitte Bøgh-Sørensen grundlagde firmaet i 1994. Vores mission er at skabe mærkbare besparelser for samfundet via parallelimporterede og generiske lægemidler og at give forbrugerne mere sundhed for pengene. Mens vi arbejder seriøst og målbevidst på det, insisterer vi på at være gode kolleger, udvikle os sammen, hjælpes ad og lære nyt. Den indstilling kan også komme dig til gode.


Det praktiske

Arbejdsstedet er på vores hovedkontor i det sydlige Odense. Vi tilbyder god pensions-, sundheds- og kantineordning samt gage efter kvalifikationer. Derudover afholder vi løbende sociale arrangementer både i og udenfor arbejdstid.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Team Manager, Pernille Bauer Brun eller Team Manager, Ann-Line Tolstrup Christiansen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

To sygeplejersker søges til B1 - Hjertemedicinsk Afdeling B, OUH

Hjertemedicinsk Afdeling B Odense

Odense
Hjertemedicinsk sengeafsnit B1 søger sygeplejersker til to faste stillinger med jobstart d. 1 7 eller efter aftale. Begge stillinger er på 34-37 timer i blandede vagter. B1 er et højt specialiseret afsnit med plads til 23 senge. Vi har et stort dagl...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Børneafsnit H3 og Dagafsnittet på H.C. Andersen Børnehospital, OUH, søger sygeplejerske til fast stilling pr. 1. juni 2018

H.C. Andersen Børnehospital H, Odense

Odense
Arbejdstiden er 32 timer ugentligt i blandede vagter, overvejende dagvagter. H3 har børn unge indlagt i alderen 1 år til 17 år med bl.a. neurologiske, reumatologiske, gastroenterologiske, kardiologiske og psykosociale lidelser. H3 er et 5-døgnafsnit...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Spændende og udfordrende job som intensivsygeplejerske i det neurokirurgiske speciale

Neurokirurgisk Afdeling U Odense

Odense
Neurointensivt Afsnit NIA søger sygeplejersker pr. 1. juli 2018 eller efter aftale. NIA er et neurokirurgisk intensivt afsnit i Region Syddanmark, der modtager akut kritisk syge patienter med bl.a. hovedtraumer og hjerneblødninger. Sygeplejen spænde...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Uddannelsesansvarlige sygeplejersker til Uddannelsesenheden på OUH

Kvalitet, forskning, Innovation og uddannelse

Uddannelsesenheden søger to uddannelsesansvarlige sygeplejersker til Uddannelse og Kompetenceudvikling. Stillingerne er på 37 timer pr. uge. Stillingerne ønskes besat 1. juli 2018 eller snarest muligt. Om Uddannelsesenheden Uddannelsesenheden er en ...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

1 sygeplejerske til sengeafsnit N1, Neurologisk Afdeling N, OUH og Svendborg

Neurologisk Afdeling N

Odense
På Afdeling N1 søger vi en ny kollega med arbejdsglæde og positiv holdning. På N1 har vi speciale i udredning og behandling af apopleksi. Vi modtager patienter fra Fyn og de omkringliggende øer. Den gennemsnitlige liggetid for patienter i afsnittet ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018