Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder og førstehjælpsunderviser


Om jobbet
Kalundborg Ungdomsskole søger en medarbejder til en kombinationsstilling mellem administrativ medarbejder og førstehjælpsunderviser på deltid.

Stillingen er på 20 timer ugentligt.

Dine primære opgaver bliver indenfor økonomi, drift og vedligehold af diverse hjemmesider samt førstehjælpsundervisning.

Kendskab til KMD-programmer, Opus, Skype for business er en fordel, men ikke et krav.

Du skal være uddannet førstehjælpsinstruktør og have vedligeholdt dit kursusbevis.

Vi leder efter en medarbejder, der kan arbejde selvstændigt og effektivt og bidrager positivt til de mange forskelligartede opgaver, vi varetager i teamet.

Vi tilbyder gratis undervisning og aktiviteter til kommunens unge fra og med 7. klasse indenfor en bred vifte af forskellige interessefelter, lige fra knallertkørekort til klubvirksomhed. Vi dækker hele Kalundborg kommune.

Du bliver en del et administrativt team på 4 hjælpsomme, smilende og effektive medarbejdere, som hver især yder deres bedste i den daglige betjening af vores mange forskellige kunder og faggrupper. Der er stort fokus på, at det skal være et godt sted at arbejde.


Din profil
Vi forventer:

- at du er fortrolig med brug af IT

- at du er sikker og velformuleret i tekst og tale

- at du kan arbejde selvstændigt og prioritere dine arbejdsopgaver

- at du er uddannet førstehjælpsinstruktør og har vedligeholdt dit kursusbevis

- at du har en relevant uddannelsesbaggrund og gerne erfaring

- at du er smilende og imødekommende

Du skal forvente at dagene såvel som opgaverne er forskellige, og derfor skal du have et godt overblik over dine opgaver.


Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst med HK.


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte daglig leder Erling Calundan/Janne Langeskov på telefon 59 53 46 98


Ansøgning
Ansøgningsfristen er torsdag den 15. februar 2018.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 19. februar 2018.


Om os
Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: http://www.imaginekalundborg.dk  

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.


Annoncering obligatorisk
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her