Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder søges til Rudersdal Kirkegårde

Om jobbet

Har du lyst til at være med til at sikre, at de efterladte, pårørende og bedemænd fortsat får en god oplevelse i mødet med Rudersdals kirkegårde, så har du nu muligheden for at blive vores kommende administrative medarbejder.

Rudersdal Kirkegårde består af fem kirkegårde; Søllerød Kirkegård, Vedbæk Kirkegård, Birkerød Kirkegård, Assistens/Søholm Kirkegård og Høsterkøb Kirkegård. Kirkegårdskontoret ligger i Sognegården ved Søllerød kirkegård og her sidder de to administrative medarbejdere og kirkegårdslederen.

Dine arbejdsopgaver vil først og fremmest omfatte kontakten med efterladte, pårørende og bedemænd. Enten via mail, telefon eller ved henvendelser på vores kontor. Du skal håndtere den administrative del af alt fra gravstedssalg, urnenedsættelser og jordfæstelser til fornyelser og vedligeholdelse af gravsteder. Du skal sikre, at informationer viderebringes til de udførende kolleger ude på kirkegårdene, og at vores gravstedskort er ajourført.

Du vil ligeledes stå for fakturering og lønbehandling, lønbogføring og lign. Kirkegårdene er en del af Rudersdal Kommunes driftsorganisation. Du vil derfor også samarbejde med den øvrige driftsadministration.

Din profil

Vi forventer, at du er imødekommende, rolig og bevarer overblikket under pres. Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og at du er positiv, engageret og tager ansvar for arbejdspladsen. Da vi arbejder med følsomme oplysninger og håndterer følsomme situationer lægger vi vægt på, at du har situationsfornemmelse, men også at du er grundig og systematisk.

Du har gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling og vant til at arbejde med forskellige IT-systemer.

Derfor skal du vælge os

Rudersdal Kommune er kendetegnet ved at være en dynamisk, udviklende og visionær arbejdsplads.

Vi værdsætter og værner om et godt arbejdsmiljø. Du vil få stolte kolleger, som tager deres opgaver alvorligt og som samtidig hjælper hinanden og har det sjovt.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er en deltidsstilling med start 1. januar 2021.

Om os

Rudersdal Kirkegårde er en del af Rudersdal Kommunes driftsafdeling.

I Teknik og Miljø, DRIFT udfører vi blandt andet ren- og vedligeholdelse af kommunens grønne områder, veje, parker, kirkegårde, skove, strande og udenoms arealer ved skoler, daginstitutioner m.m. samt mindre anlægsopgaver. Vi er for øjeblikket ca. 95 medarbejdere. Vi er organiseret i selvstyrende teams med både faglærte og ufaglærte kolleger.

Din arbejdsplads vil rent fysisk være på Kirkegårdskontoret på Søllerødvej 13.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Ansættelsessamtaler forventes afholdt 26. og 27. november 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.