Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder til CSV - barselsvikariat

Barselsvikariat for administrativ medarbejder/sekretær 
 
Da vores administrative medarbejder skal på barsel, søger vi en ”blæksprutte” til en midlertidig stilling ved Kommunikation og Teknologi, CSV Vejle.  
 
Om jobbet 
Vi søger en administrativ medarbejder/sekretær, der med varme og engagement kan modtage vores borgere. Du skal kunne kommunikere med både borgere og eksterne samarbejdspartnere såvel mundtligt som skriftligt. Derudover skal du kunne indgå i et tæt samarbejde i forhold til løsning af administrative opgaver i hele organisationen, i forhold til ledelsesteamet og øvrige kolleger. Vi forventer, at du har vilje og evne til løbende personlig og faglig udvikling. 
 
Arbejdsopgaverne vil være mangeartede og spænde lige fra administrative opgaver, håndtering af fakturaer, telefonpasning, modtagelse af borgere, praktiske opgaver, planlægning/koordinering, til at du har overblik over den daglige drift. Du skal også være tovholder i forhold til rengøring. 
 
Stillingen vil være på 32-35 timer ugentligt.
 
Tiltrædelse: 1.april 2018 – 15.maj 2019 
 
Vi forventer af dig 
  • At du er oprigtig interesseret i borgernes rehabilitering.  
  • At du er lyttende og sætter borgeren i centrum. 
  • At du kan modtage borgerne med et smil, også når der er travlt. 
  • At du er fortrolig med Sbsys, Kingo, ØS, Outlook, eller tilsvarende systemer.  
  • At du kan arbejde selvstændigt, struktureret og har et godt overblik. 
  • At du føler et medansvar for at vi leverer høj kvalitet både i og uden for huset. 
 
Vi tilbyder dig 
En rummelig arbejdsplads, hvor humøret er højt og borgeren er i centrum. Et fagligt stærkt og udviklingsorienteret center med et kompetent og engageret personale. 
 
Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn.  
 
Om os 
CSV står for Center for Specialundervisning for unge og Voksne. CSV ligger på fire matrikler med hovedmatrikel på Solsikkevej 6 i Vejle tæt ved både natur og byen. Der er 74 ansatte på CSV, heriblandt undervisere, pædagogmedhjælpere, konsulenter samt TAP-personale. 
CSV lægger stor vægt på at være et rummeligt sted, hvor både elever, kursister, borgere og ansatte føler sig velkomne og trives samtidig med, at hovedformålet LÆRING er i højsædet. 
  
CSV har tre afdelinger: Specialundervisning for Voksne, Den Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse – STU samt Kommunikation & Teknologi. Det er hos Kommunikation & Teknologi, i helt nye lokaler, at du vil få din daglige gang.   
  
Vi hjælper Vejle Kommunes borgere, der har specifikke funktionsnedsættelser inden for syns-, tale- og høreområdet. Der er tale om rådgivning, vejledning og specialundervisning også inden for IKT- hjælpemidler. Målgruppen inkluderer endvidere børn, der er tilmeldt Synsregistret, samt børn der har brug for særlige kompenserende teknologiske kommunikationsløsninger. 
 
Vores overordnede mission er, at borgere med særlige udfordringer skal have mulighed for at lykkes med deres liv.  
 
For at sikre den høje faglighed er vi en del af det faglige netværk i trekantsområdet omfattende Kolding, Fredericia/Middelfart og Vejle Kommune, ligesom vi har en bindende samarbejdsaftale med Kolding Kommune omkring opgaveløsningen.   
   
Centeret er organiseret i Vejle Kommunes afdeling for Uddannelse & Læring. Ledelsessekretariatet er organiseret med en forstander som øverst ansvarlig. Endvidere består ledelseslaget af en afdelingsleder for STU, som samtidig er souschef, en afdelingsleder for Kommunikation & Teknologi, en afdelingsleder for Voksenspecialundervisning samt en økonomisk/administrativ afdelingsleder. 
  
CSV Vejle er en velfungerende virksomhed med en stor samarbejdsflade ud i det øvrige samfund. Der er et godt kollegialt samarbejde på centeret samt et godt samarbejde til eksterne samarbejdspartnere. 
  
Flere oplysninger 
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne Mette Aalund Jakobsen, tlf.: 24 89 81 76 eller  mail: ameja@vejle.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.  
  
Du kan læse mere om os på www.csv.vejle.dk   
 
Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfristen er 16. februar 2018. 
 
Send din ansøgning 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 
 
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  
 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  
 
Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Administrativ medarbejder til Center for Social Rehabilitering

Center for Social Rehabilitering

Hedensted
Vil du være med på arbejdsmarkedet, men også have mulighed for mere fritid? En stilling på 12 15 timer er ledig til besættelse snarest muligt og senest 1. november 2018. Du bliver en del af administrationen i Center for Social Rehabilitering, hvor d...
Indrykket:13. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

Administrativ medarbejder til Senior, Område Nord

Område Nord, Senior, Vejle Kommune

Område Nord søger en ny kollega i administrationen til en lang række forskelligartede administrative opgaver. Det drejer sig om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. november 2018 eller snarest derefter. Vi forventer af dig Har god ta...
Indrykket:24. september 2018
Udløbsdato:8. oktober 2018

2 administrative medarbejdere til Jobcenter Vejle

Job & Uddannelse

Hedensted
Er du serviceminded og nyder at give en hånd, hvor der er behov for det? Trives du med at løse forskelligartede administrative opgaver såsom at booke møder, lave dagsordener, skrive referater osv.? Er du struktureret og har flair for at sætte ting i...
Indrykket:24. september 2018
Udløbsdato:28. oktober 2018

Administrativ medarbejder til barselsvikariat i HR Ledelsesakademiet i Koncern HR

HR Ledelsesakademi

Hedensted
Har du erfaring med planlægning og afholdelse af kursusaktiviteter? Er du parat til at varetage en bred vifte at administrative opgaver indenfor kompetenceudvikling, såvel som de klassiske sekretæropgaver? Er du udpræget serviceminded og kan du arbe...
Indrykket:24. september 2018
Udløbsdato:11. oktober 2018

Administrativ medarbejder søges til Praksis i Region Syddanmark (Barselsvikariat)

Praksis

Hedensted
Har du flair for tal, og har du lyst til at arbejde med blandt andet afregning af honorarkrav fra praktiserende tandlæger og apoteker samt refusion af udenlandske tandlægeregninger? Så er det måske dig, vi søger til en stilling som barselsvikar for ...
Indrykket:17. september 2018
Udløbsdato:7. oktober 2018