Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder til FødevareSjælland/Fyn, Korsør

Er du vores nye servicemindede, kvalitetsbevidste, fleksible og selvstændige kollega med lyst til at indgå i et velfungerende sekretærteam?

FødevareSjælland/Fyn hører under Fødevarestyrelsen og har som sin væsentligste opgave at føre tilsyn med og servicere fødevare- og fodervirksomheder. Vores sekretærteam på pt. 4 personer har til opgave at servicere og understøtte vores udkørende kolleger samt håndtere henvendelser fra virksomheder og borgere. Vi er i alt 55 medarbejdere i FødevareSjælland/Fyn. I sekretariatet løser vi vores faste daglige administrative opgaver med stor kvalitetsbevidsthed samtidig med, at vi håndterer de mangeartede ad hoc opgaver, som kommer til vores bord. Hverdagene er afvekslende med god mulighed for afveksling i opgaverne. Teamet er præget af samarbejde, godt humør og kollegaskab.

Opgaverne er:
- Journalisering
- Håndtering af henvendelser fra virksomheder og borgere
- Kvalitetssikring af data
- Modtagelse af gæster til huset
- Understøtte de tilsynsførende og ledelsen herunder IT hjælp
- Ad hoc administrative opgaver inklusive lidt økonomi

Din personlige profil:
- Du arbejder selvstændigt med behørig hensyntagen til dine kolleger.
- Du har gode samarbejdsevner, er positiv, fleksibel og engageret i dine opgaver.
- Du har gode IT kompetencer herunder erfaring med ESDH og er ikke bange for at prøve dig frem, når du skal lære nyt.
- Du har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner, mundtlig også gerne på engelsk.
- Du trives i en afvekslende hverdag, og du tager dig ikke af at blive forstyrret.

Kan du genkende dig selv i ovenstående, og har du en administrativ uddannelse, gerne med erfaring fra lignende stilling i det offentlige, så tilbyder vi til gengæld et job i hyggelige kontorer i den gamle stationsbygning på havnen i Korsør, hvor også kolleger fra VeterinærØst har til huse. Vi har forskellig baggrund, men knyttes sammen via faglig stolthed og stort engagement i vores opgaver. Ledelsesstilen er åben, og det vægtes at tilbyde medarbejderne gode udviklingsmuligheder.

Vi sørger for god oplæring, så du hurtigt føler dig klædt på til at varetage opgaverne.

Yderligere oplysninger:
Stillingen ønskes besat fra snarest og senest 1. september. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fødevarechef Henning Knudsen på 7227 6900
Der er tale om en fuldtidsstilling på gennemsnitligt 37 timer ugentligt. Arbejdstiden er mellem 8 og 16 efter en plan så sekretariatet er bemandet i hele åbningstiden.

Om os
Fødevareenheden består af ca. 55 medarbejdere fordelt i teams, heraf arbejder 4 medarbejdere i sekretariatet. Arbejdsmiljøet i FødevareSjælland/Fyn er præget af stor kollegialitet og godt humør. Der er mange krav og meget ansvar til den enkelte medarbejder både fagligt, administrativt og socialt, især fordi der typisk er geografisk distance til de udkørende kolleger.

Hvornår skal du starte
Der er brug for dig senest pr. 1. september 2020. Vi holder samtaler i uge 28.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der vil være mulighed for tillæg efter kvalifikationer.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med CV, kopi af eksamensbevis og eventuelt andre relevante bilag via vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 2. juli 2020. Samtaler holdes i uge 28.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte Fødevarechef Henning Knudsen eller Sektionsleder Henrik Hviid på telefon 7227 6900.

Læse mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.