Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder til håndtering af it-anskaffelser og databehandleraftaler i Børne- og Ungdomsforvaltningen

Vi søger en administrativ medarbejder, der kan håndtere it-anskaffelser og databehandleraftaler og dermed sikre forsvarlig behandling af data for Københavns børn og unge.

I Børne- og Ungdomsforvaltningen (BUF) starter og slutter alt, hvad vi laver med et barn. Det gælder også arbejdet med alle forvaltningens it-systemer. Vores højeste mål er at sikre, at vores it-systemer understøtter, at børnene kommer så godt på vej som muligt.  

Vi søger en administrativ medarbejder i Administrativ Ressourcecenter (ARC), der får til ansvar at understøtte it-anskaffelser for både centrale og decentrale enheder i forvaltningen. Dertil skal du være med til at sikre, at der bliver indgået databehandleraftaler og føre tilsyn med disse løbende, ligesom du skal sikre, at vi anskaffer it-systemer inden for rammerne af de forretningsgange, der gælder i Københavns Kommune.

Persondataforordningen stiller krav til kommunerne om, at vi indgår databehandleraftaler med eksterne leverandører, når der deles data med leverandørerne i forbindelse med behandling af persondata. Kommunerne skal løbende opdatere alle databehandleraftaler, så de lever op til nye krav og sikre, at der er indgået de nødvendige databehandleraftaler. Arbejdet foregår til tider i et hurtigt tempo og med en høj grad af selvstændighed, initiativ og et stærkt ønske om at levere ydelser og resultater af høj faglig kvalitet. Stillingen er placeret i BUF IT-drift.

Du skal trives med at have mange bolde i luften på samme tid. Du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger på tværs af enheder som Digitalisering og Data, Faglig Center og forvaltningens jurister samt Koncern IT.

Hvad er dine opgaver?

 • Tovholder på it-anskaffelser og databehandleraftaler – herunder konkret udarbejdelse af databehandleraftaler, ansvar for anskaffelsesprocessen på konkrete systemer dvs. dialog med leverandører, klassificering af systemer og data mv.
 • Sikre, at der bliver skabt fremdrift i it-anskaffelser og indgået databehandleraftaler.
 • Føre tilsyn med de indgåede databehandleraftaler.
 • Skabe overblik over hvilke leverandører, der indgået databehandler aftaler med.

Vi søger en kollega, der

 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • har erfaringer med it-anskaffelser gennem udbud og SKI-køb
 • har erfaringer med indgåelse af databehandleraftaler
 • arbejder struktureret, metodisk og grundigt og er omhyggelig i opgaveløsningen
 • kan arbejde både selvstændigt og i team
 • er en dygtig formidler, kan formulere sig skarpt og præcist på skrift og er god til at opbygge relationer

Hvis du tilmed har erfaring med it på dagtilbuds- eller skoleområdet, er det kun et plus.

Om os  
Du kommer til at være en del af ARC, der arbejder med at sikre it-systemunderstøttelse af forretningsbehovene i Børne- og Ungdomsforvaltningen. Vi er et travlt og engageret center, hvor vi udfordrer tingenes tilstand og forsøger at bringe nye ideer ind i organisationen. Vi har en uformel tone, og det skal være sjovt og rart at komme på arbejde. Derfor er det en værdi, at vi passer på hinanden, særligt i travle perioder.

Vi tilbyder  

 • en spændende og udfordrende stilling med et stort ansvar  
 • et arbejde i en stor organisation i udvikling  
 • gode personlige udviklingsmuligheder  
 • ansættelse efter gældende overenskomst

Fakta om Børne- og Ungdomsforvaltningen   
Børne- og Ungdomsforvaltningen har til opgave at sikre folkeskoleuddannelse og dagpasningstilbud til alle Københavns børn og unge.   

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fastansættelse på 37 timer om ugen. Lønnen fastlægges efter gældende overenskomst og forhandles via tillidsrepræsentant. Vi ønsker, at du kan starte snarest muligt.  

Yderligere information  
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Mahmut Bulut på 2612 7243. Du kan også læse mere om Københavns Kommune og Børne- og Ungdomsforvaltningen her.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest fredag den 9. april 2021  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.