Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder til IBF i Ikast

For vores kunde, IBF beliggende i Ikast, leder vi efter en medarbejder til afløbsafdelingen. Sammen med teamet, vil du få en central rolle i de daglige opgaver som afdelingen håndterer.

Om IBF:

IBF er specialister i beton - til alle formål. De er på forkant med tiden, når det gælder udviklingen af nye produkter og løsninger. Det gælder både kvalitet, funktionalitet og æstetik. De leverer løsninger til den danske byggebranche og siden grundlæggelsen i 1960 har IBF været en væsentlig samarbejdspartner i forbindelse med byggeri til både virksomheder, private og det offentlige. Der er næsten ikke det sted i landet, hvor man ikke kan se resultaterne af et samarbejde med IBF. IBF er ”Beton til Tiden”.
Denne stilling er i deres afløbsafdeling, hvor man vil sidde i et team i Ikast med 2 andre, samt et par kolleger i tilsvarende funktioner på andre lokaliteter. På kontoret sidder man med de øvrige administrative medarbejdere i et åbent kontorlandskab. Stemningen er uhøjtidelig men altid med fokus på det arbejde der skal udføres.

Din profil:

Din baggrund er ikke afgørende for os, men vi forestiller os at du måske er bygningskonstruktør. Du har evt. siddet i en tilsvarende rolle, men du kan også komme fra en stilling hos en entreprenør.
Det væsentligste er at du er villig til at lære og har et godt og sikkert overblik. Du bidrager med et godt humør og er engageret i dit arbejde. Du har en udadvendt personlighed og trives med kundekontakt på en daglig basis.

Derudover vil det være en fordel hvis du også besidder følgende:

- Du har en håndværksmæssig baggrund
- Et godt kendskab til entreprenør/byggebranchen
- En teknisk baggrund
- Forståelse for afløbsteknik
- Vant til at arbejde med tegneprogrammer
- Kendskab til AutoCAD og Navision

Arbejdsopgaver:

Dette er en rolle hvor du vil få stor indflydelse på din egen hverdag. Miljøet i virksomheden er uformelt og travlt, og du vil blive en del af et team bestående af deltagende, professionelle og åbne kolleger. Du får en selvstændig position med stor kontaktflade. I denne afdeling og generelt i virksomheden, løfter man i flok og går efter et fælles mål med at få løst opgaverne så godt og effektivt som muligt. Det vil sige at du vil få mange og varierede opgaver der bl.a. vil bestå af følgende:

- Daglig ordremodtagelse
- Udarbejde tilbud
- Udfærdige produktionstegninger og løsningsforslag til kunderne
- Teknisk support
- Beregningsopgaver
- Back-up for salgskonsulenterne
- Div. ad hoc opgaver

Ansøg:

Hvis ovenstående har vagt din interesse, vil vi se frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi gennemgå ansøgninger løbende og ansætter så snart vi har fundet den rigtige. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Teamleder Frank Jensen på tlf. 27609954.

Denne rekruttering håndteres af Randstad A/S og alt henvendelse bedes rettes hertil.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.