Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder til plejeboligcenter Fælledgården

Vi søger en kollega med flair for både tal og mennesker.
 
Plejeboligcenter Fælledgården er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. På Fælledgården bor der 193 beboere, fordelt på fem somatiske afdelinger og en demensafdeling. Derudover har Fælledgården et aktivitetscenter for udeboende borgere med demens. Fælledgården er et aktivt center, med mange samarbejdspartnere. Fælledgården har en ledergruppe på ni og en samlet medarbejdergruppe på knap 200.  
 
Om jobbet 
Som administrativ medarbejder er du en vigtig del af centrets ansigt udadtil og er ofte den første kontakt for pårørende, gæster og kommende beboere, enten i telefonen eller ved det personlige møde. I dagligdagen har du kontakt med både beboere, ledere, medarbejdere, eksterne samarbejdspartnere og besøgende, hvilket gør arbejdsdagen spændende og alsidig, og samtidig kræver overblik, initiativ og selvstændighed. En stor del af centrets beboere er demente eller har andre psykiske og fysiske begrænsninger, der fordrer tålmodighed og imødekommenhed. Opgaverne er alsidige, nogle faste og andre ad hoc. Der er plads til gode idéer og nye måder at løse opgaverne på.  
 
Vi ønsker os en medarbejder med kendskab, evner og lyst til at arbejde med 
  • økonomisystemer, og evne til hurtigt at kunne navigere i nye it-systemer  
  • personaleadministration, gerne rutineret bruger af selvbetjeningsløsninger  
  • løn- og vagtplansystemer, gerne KAS/KMD  
  • mange personlige kontaktflader i dagligdagen  
  • administrativ aflastning af ledergruppen, bl.a. mødeindkaldelser og referatskrivning.  
Om området
I lokalområde Indre By/østerbro (IBØ) samarbejder medarbejderne og borgerne om at skabe en oplevelse af sammenhæng, meningsfuldhed og håndterbarhed i den enkelte borgers hverdagsliv. Grundlaget for samarbejdet er at understøtte borgerens muligheder for oplevelse af velvære, tryghed og frihed samt muligheden for at deltage aktivt som medborger. Derfor samarbejder vi med relevante aktører i borgerens liv og i lokalsamfundet. Lokalområde IBØ er et af fem lokalområder i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er på 30-37 timer ugentlig og aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Der er indimellem brug for deltagelse ved aftenmøder/-arrangementer.  
 
Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Malene Grindsted på 2365 2924.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 18. februar 2018.  
Vi forventer at afholde samtaler den 26. og 27. februar.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her