Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder til Sølystskolen

Sølystskolen søger en administrativ medarbejder, da den ene af vores to administrative medarbejdere efter mange års ansættelse på skolen, har valgt at gå på pension. 
 
Sølystskolen er beliggende i Alderslystområdet i Silkeborg. Skolen har pt. 701 elever 0-9 klasse og rummer desuden et inklusionscenter, modtagerklasser og et udskolingsforløb for eliteidrætsudøvere. 
Vi er pt. 120 engagerede medarbejdere fordelt på flere faggrupper. Skolen er nyrenoveret.  
 
Administrationen på Sølystskolen indgår i et samarbejde med administrationen på Silkeborg Ungdomsskole, derfor kan der forekomme arbejdsopgaver på begge matrikler.  
 
Job og personprofil: 
 • Du skal have et positivt menneskesyn, der skal komme til udtryk i en venlig og god service overfor skolens elever, forældre, medarbejdere og andre interessenter. 
 • Du skal have overblik over administrationens mange opgaver, selv i en meget omskiftelig hverdag med korte deadlines og mange afbrydelser. 
 • Du skal trives ved at arbejde i et team. Du løser opgaverne effektivt og på et højt kvalitetsniveau. 
 • Du er kontoruddannet og besidder en solid erfaring med kommunal administration og gerne kendskab til Prisme, Silkeborg Dataløn, samt Tabulex skolesystemer. 
 • Du skal være opsøgende og opmærksom på, hvad der sker på skolen og i kommunen i relation til administrative opgaver. Du skal være lydhør og omstillingsparat overfor nye løsningsmuligheder. 
 • Du skal være udadvendt og trives med at arbejde i et dynamisk miljø. 
 • Du skal være fleksibel i forhold til arbejdspladsens behov. 
Hovedopgaver: 
 • Personaleadministration  
 • Økonomi, herunder daglig bogføring 
 • Elevadministration 
 • Vedligeholdelse af skolens intrasystem, samt hjemmeside  
 • Deltage aktivt i udviklingen af det administrative område. 
 • Diverse ad-hoc opgaver 
Arbejdstid: 
Stillingen er normeret til 34,53 timer, med en ugentlig fremmødetid på 37 timer fordelt på 42 uger om året. Den primære arbejdstid ligger inden for skolens almindelige åbningstider.  
 
Tiltrædelse 1. april 2018.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse og efter gældende overenskomst med HK. 
 
Yderligere information: 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte administrativ leder Henrik L. Nielsen på tlf. 40 24 22 64.  
 
Ansøgningsfrist fredag 16. februar 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag 21. februar.  
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. 
Klik på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. 
 
Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 144503. 
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Administrativ medarbejder til NIDO I Danmark

Staben, Herning

Er du til en spændende hverdag med mange udfordrende opgaver?Vi søger en nøglemedarbejder til stilling som administrativ medarbejder i NIDO danmark, Staben, til at løse administrative opgaver indenfor forskning og uddannelse i Hospitalsenheden Vest ...
Indrykket:2. juli 2018
Udløbsdato:5. august 2018

Administrativ medarbejder 37 timer ugentlig

Daginstitution Midtby

Daginstitution Midtby søger erfaren administrativ medarbejder 37 timer ugentligEr du et skridt foran, så passer du ind i Daginstitution Midtby. Daginstitution Midtby består af fem afdelinger, fordelt på 5 matrikler. Vi er en institution der samlet h...
Indrykket:28. juni 2018
Udløbsdato:2. august 2018

Mentorer til Uddannelseshjælp i Center Erhverv og Uddannelse

Uddannelseshjælp

Vi gør det, vi siger i Silkeborg Kommunes Beskæftigelsesafdeling. Det betyder, at vi gør ord til handling, når vi siger, at vi tror på den unge og på fællesskabet. Vi er konsekvente og lader tillidsdagsordenen gennemsyre alt vores arbejde. Vi arbejd...
Indrykket:21. juni 2018
Udløbsdato:8. august 2018

Studiemedarbejder med flair for Salg og SoMe

Lykke Express ApS

Silkeborg
Vi søger en studiemedarbejder 5-10timer pr. uge. Har du flair for opsøgende salg og SoMe, er det måske dig vi søger! Arbejdsopgaver kan bla. bestå af: Opsøgende salg pr. telefon (Mødebooking) Ansvar for SoMe Indtastning af ordre Kontakt med eksister...
Indrykket:9. juni 2018
Udløbsdato:3. august 2018

Administrativ medarbejder til udbetaling af ydelser efter aktivloven

Borgerservice

Vejen
Om dig Du har mod på nye udfordringer i et travlt team, der arbejder med udbetaling af blandt andet integrationsydelse, kontanthjælp og revalideringsydelser. Du har kendskab til KMD Aktiv. Du har minimum 3 5 års erfaring med sagsbehandling og udbeta...
Indrykket:6. juli 2018
Udløbsdato:30. juli 2018