Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder/Produktionsassistent/sygeplejeske til sterillager med kendskab til sygehus og/eller lager processer, til en nyere afdeling i udvikling og med mange administrative opgaver, Aarhus Universitetshospital

Stillingen er fast, primært på dagtid og er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge. Sterillageret hører under Sterilafdelingen på Aarhus Universitetshospital (AUH) og er en afdeling i stor udvikling med fokus på høj kvalitet, patientsikkerhed og høj faglighed. Vi er en afdeling med et godt arbejdsmiljø og vægter det gode kollegaskab og en glad omgangstone højt. Afdelingen har omkring 60 ansatte på tværs af forskellige faggrupper.


Lagerprocesserne og den sundhedsfaglige kvalitet på de tre sterillagre skal sikres af dig i tæt samarbejde med en specialeansvarlig sygeplejerske. Dette arbejde foregår i samarbejde med driftskoordinatorerne, operationsafsnittene og Sterilcentralen.

Så drømmer du om en spændende arbejdsplads med alsidige opgaver, mulighed for faglig og personlig udvikling, rig mulighed for at præge din egen arbejdsdag og sætte dine faglige kompetencer i spil i målet om at AUH kan yde den højeste kvalitet for operationspatienterne, så læs videre!

Vi søger en person, der

  • er driftsorienteret og kan arbejde med optimering af arbejdsgange, kvalitetssikring og supervision af medarbejdere i sterillagerets funktioner
  • kan arbejde systematisk og selvstændigt
  • kan koordinere opgaver på tværs af afdelinger og lagrene
  • har et godt overblik og trives med mange bolde i luften
  • har gode samarbejdsevner, da du skal fungere som bindeled mellem sterilflowets samarbejdspartnere
  • kan undervise og formidle
  • kan deltage i implementering af nye IT-systemer
  • gerne har erfaring fra administrative opgaver fra lager og logistik området, og/eller arbejdet på operationsafsnit, præparation/sterilcentral.
  • medvirker til, at skabe et godt arbejdsmiljø.

Hvem er Sterillageret
Der er i alt tre sterillagre som forsyner operationsgangene med operationsudstyr og sterile varer. Sterillagrene har døgnåbent alle ugens dage, året rundt, bemandet med personale, der har erfaring i lagerstyring og logistik.

Arbejdsgangene i sterillageret understøttes af nye IT-systemer, som skal anvendes overalt på Aarhus Universitetshospital. Eksempelvis kan nævnes Brikvaresystemet, RM-Steril og Opgavebestilling. Lagrene tilpasses og optimeres løbende i forhold til driften af operationsstuerne.

Introduktionsprogrammet vil tage udgangspunkt i din faglige baggrund og medbragte erfaring og vil primært foregå sammen med den specialeansvarlige sygeplejeske.


Mere om AUH kan læses her.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Preben Rasmussen på 2999 5440 eller specialeansvarlige sygeplejerske Tine la Cour Nørby på 4045 9643.

Ansøgningsfrist mandag den 18. januar 2020, samtaler planlægges til uge 4 og 5.  Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.