Administrativ medarbejder/receptionist - Byggesagsafdelingen

Har du lyst til at sikre en god oplevelse i kontakten med Teknik og Miljø, og trives du med at sikre god service?

Så er du måske vores kommende receptionist.

I Holstebro Kommune har vi fokus på at levere god service i samarbejdet med borgere og virksomheder.
Vi ser os selv som en medspiller i at sikre den fortsatte udvikling i lokalområdet, og vi har et ønske om at blive oplevet som imødekommende og professionelle.

Byggesagsafdelingen har travlt med at behandle byggesager og er ofte den første kontakt borgerne og virksomhederne har med Teknik og Miljø. Det bliver din opgave at håndtere denne første kontakt og hjælpe dem videre til den rette afdeling og sagsbehandler.

Vi lægger vægt på, at du:
Brænder for at servicere og hjælpe kunder videre.

Lader smil, nærvær og præcision kendetegne din arbejdsindsats, så du kan være med til at skabe gode oplevelser hos borgere, virksomheder og kollegaer, uanset om du kommunikerer ansigt til ansigt, via telefon eller mail.
I forbindelse med din kontakt til borgere og virksomheder evner at forventningsafstemme med dem om, hvad der videre vil ske.
Har evner til at sætte dig ind i forvaltningens digitale ansøgningssystemer og kan vejlede andre i at bruge dem.
På selv de mest turbulente dage bevarer overblikket og træffer kloge beslutninger uden at vakle.
Besidder evnen til at sige pyt, hvis dagen ikke helt går som planlagt.
Har mod på og interesse for at sætte dig ind i de overordnede tekniske sammenhænge på Teknik og Miljø området, så du kan hjælpe borgere og virksomheder videre i systemet.
Dagligdagen vil være fyldt med forskellige rutineopgaver samtidig med, at du vil blive forstyrret flere gange om dagen, mens du løser dem.

Du bliver en meget vigtig medarbejder i Byggeri og Ejendomme med 20 kollegaer.

Kollegaerne støtter op om hinanden og får ind imellem et lille pusterum, hvor vi sætter stor pris på humor.

Alle har stor frihed i løsning af opgaver, hvilket kan lade sig gøre, fordi der er en markant forventning om gensidig loyalitet.

Om Byggeri og Ejendomme
Byggeri og Ejendomme er en del af Teknik og Miljø i Holstebro Kommune. Teknik og Miljø er en væsentlig del af virksomhedernes og borgernes hverdag, da vores kerneopgave er at skabe rammer for at udvikle og bevare velfungerende og bæredygtige byer og landskaber i samarbejde med borgere og virksomheder. Derfor er vi også en organisation i konstant udvikling for at imødekomme de krav og forventninger, som omverden stiller til en Teknik og Miljøforvaltning. For at beskrive vores udvikling og hvad vi arbejder på, har vi fået lavet en lille
Film, som du kan se her (https://www.youtube.com/watch?v=hRyPo_gLBKU).

Praktiske oplysninger
Henvendelse vedrørende stillingen kan ske til afdelingschef Kirsten Andersen, tlf.: 40 59 55 30.

Ansøgningen indsendes elektronisk via linket her og skal være modtaget senest den 20. februar 2018 kl. 08.00 for at komme i betragtning.

Samtaler forventer vi at afholde den 26. februar 2018.

Stillingen er en fast stilling med 37 timer pr. uge med tiltrædelse senest 1. april 2018

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst med HK og forhandles efter principperne i Ny Løn.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Administrativ medarbejder til Ringkøbing-Lem Hjemmepleje

Ringkøbing-Lem Hjemmepleje

Ringkøbing-Skjern
Administrativ medarbejder til Ringkøbing-Lem Hjemmepleje, 30,5 timerHar du lyst til at arbejde med udfordrende og afvekslende opgaver, har vi jobbet til dig.Ringkøbing-Lem Hjemmepleje har arbejdssted på Nørredige 28, 6950 Ringkøbing. Der vil være 2 ...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Kontorassistent

Scan-Plast

Holstebro
Vi har forrygene travlt og søger derfor endnu en dygtig medarbejder til vores administrative team. Scan-Plast er en international virksomhed, der udvikler og markedsfører produkter i fremtidens materialer, fiberarmeret komposit. Vi henvender os derf...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Kontorassistent

DANSK ELFORBUND MIDTJYLLAND

Holstebro
Dansk El-Forbund Mitjylland søger en ny kollega, til at varetage forefaldende arbejdsopgaver i afdelingen. Primært arbejdssted er på vores kontor i Randers, som er belligende, Tronholmen 9, Randers. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Vi forventer du...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Kontorelev

Herning Kommune

Herning
KICKSTART KARRIEREN - BLIV KONTORELEV HOS HERNING KOMMUNE Kontorelev indenfor offentlig administration . Lyder det en smule tungt?Det kan du glemme alt om.Hos os kommer du ikke til at kede dig. Du får ansvar, en masse forskellige opgaver og søde kol...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

ELEV SØGES I HERNING

GoShopping ApS

Er du lige så vild med at drive online salg, som vi er? Har du lyst til at blive en del af en spændende nordisk e-handelsvirksomhed i vækst med base i Gødstrup ved Herning? Så er det måske dig, vi søger. GoShopping søger en e-handelselev. Bliv en de...