Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ sekretariatsmedarbejder søges til ledelsessekretariatet hos Kriminalforsorgen Hovedstaden

Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation med en vigtig samfundsmæssig opgave? Er du struktureret og serviceminded? Brænder du for administrative processer og ledelsessupport? Har du lyst til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med mange forskelligartede opgaver? Så er det dig, vi søger som administrativ sekretariatsmedarbejder i Områdekontoret København.

Du bliver en del af ledelsessekretariatet, som er en tværgående ledelsesunderstøttende funktion i Kriminalforsorgen, Hovedstaden. Sekretariatets vigtigste opgaver er at understøtte ledelsen og sikre effektiv ledelsesbetjening og smidige arbejdsgange i forbindelse med eksempelvis høringer, ledelsens mødeaktivitet og øvrige tilbagevendende processer. Det er også sekretariatets opgave at sikre effektive administrative processer i relation til eksempelvis oprettelse af IT-adgange, IT-kontorpladser og introduktionsprogrammer ved ansættelsen af nye medarbejdere. Derudover har sekretariatet ansvaret for en lang række af ad hoc-opgaver.

Teamet består af 4 dygtige og engagerede medarbejdere, og arbejdet er båret af en tæt dialog med de ledere og kollegaer, vi betjener. Vi hjælper hinanden med at løse stort og småt i en meningsfuld hverdag. Vi har forskellige fagligheder og drives alle af at servicere og understøtte organisationen bedst muligt.

Om jobbet
Dine opgaver bliver af servicemæssig og administrativ karakter, og du trives med en hverdag, hvor du har mange forskellige opgaver på dit bord - du skal kunne lide at sparre med kollegaer og spille ind med din administrative faglighed.

Dine arbejdsopgaver vil du løse i tæt samarbejde med en anden sekretariatsmedarbejder og vil blandt andet bestå af:

  • Mødeforberedelse og referatskrivning
  • Administrativ understøttelse ift. betjening af postkasser, journalisering, telefonbetjening og lign.
  • Administration af rettigheder og brugeradgange
  • Administration i forbindelse med rejser, kørsel og indkøb af it-udstyr og lign.
Kvalifikationer
Det er vigtigt, at du har gåpåmod, er serviceminded og struktureret. Du skal have stor interesse for ledelsessupport, administration og have mod på at arbejde i en stor offentlig organisation med mange forskelligartede opgaver.

Vi lægger vægt på, at du har kontoradministrativ baggrund. Du har formentligt et par års erfaring fra en lignende stilling. Kendskab til offentlig forvaltning vil være en fordel, men ikke et krav. Du er selvstændig i dit arbejde og trives med at påtage dig et ansvar i løsningen af opgaverne. Derudover skal du have flair for og lyst til at arbejde i mange forskellige IT-systemer, være rutineret bruger af Office-pakken, særligt Excel, og kunne trives i et job, hvor der er mange bolde i luften. Det er centralt, at du har arbejdet i og har kendskab til ESDH-systemer.

Vi lægger vægt på, at du er yderst serviceminded, velstruktureret og detaljeorienteret og at du arbejder proaktivt og har en løsningsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Du kan arbejde selvstændigt, er fleksibel, god til at prioritere og trives med at arbejde med korte deadlines. Du har en god situationsfornemmelse og dømmekraft og ser løbende feedback og samarbejde som en forudsætning for både faglig og personlig udvikling.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en afvekslende hverdag med en bred pallette af administrative opgaver, mange forskellige samarbejdspartnere og et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi har et højt fagligt niveau og er enhed med erfarne og engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder. Du vil have en tæt sparring med de andre medarbejdere i enheden og løbende dialog med ledere i organisationen. Arbejdsvilkårene er fleksible og familievenlige.

Løn- og ansættelsesforhold
Du vil blive tilknyttet Kriminalforsorgen Hovedstaden, som dækker institutioner i København, Nordsjælland, Bornholm og på Færøerne.

Dit tjenestested vil være Områdekontoret i København, Sankt Kjelds Plads 11, 2100 København Ø.

Stillingen er med en ugentlig arbejdstid på 37 timer og er til besættelse pr. 1. februar 2021.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere.

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk via linket ”Søg stillingen”.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest søndag den 22. november 2020.

Vi forventer at afholde samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt!

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte primært sekretariatskonsulent Linn Mårtens 72 55 68 68 eller områdechef for HR og ledelsessekretariat Susan Juul Jensen 72 55 4612.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.