Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ stærk Projekt- og Dokumentationstekniker

Produktionsteknolog eller lign. med potentiale til mere.

Trives du i en spændende supportfunktion, hvor du kan koble din solide tekniske viden sammen med dine gode administrative egenskaber i løsningen af alsidige opgaver? Og har du lyst til at få nye udfordringer dagligt i en virksomhed i vækst?

Så har vi stillingen til dig!

Befæstelsesprodukter til byggebranchen
Gennem snart 50 år har KYOCERA UNIMERCO præget befæstelsesmarkedet inden for deres produktområde, og har som markedsledende i Danmark skabt en solid basis for international ekspansion.

Virksomhedens TJEP-koncept retter sig primært mod byggeindustrien og omfatter bl.a. komplette programmer i søm-, klamme- og dykkerpistoler med tilhørende fasteners. Dette suppleres af kompressorer, bindemaskiner og tilbehør. Produkterne sælges hovedsageligt gennem forhandlere og er allerede markedsført med succes, primært i Skandinavien, Tyskland og på en række europæiske markeder.

Vil du udvikle dig sammen med virksomheden?
KYOCERA UNIMERCOs strategi er klar, og virksomheden har den finansielle styrke, produkterne og organisationen til at realisere deres planer.

Virksomheden vil vækste betydeligt, og målsætningen er at tredoble omsætningen i løbet af de næste 5 år. Væksten vil ske på nye såvel som eksisterende markeder, ved nye leverandørsamarbejder og ved opkøb.

Fokuseret og rentabel vækst stiller store krav til samtlige processer i organisationen, blandt andet produkt- og udviklingsdokumentation, projektstyring, produkttest og tekniske leverandørsamarbejder.

Vi søger derfor en administrativ stærk tekniker, som med indsats, initiativ og drive har lyst til at udvikle jobbet og sig selv, så det matcher vores spændende udvikling.

Bliv en del af KYOCERA UNIMERCO
Du bliver en del af et godt hold, der består af ca. 60 dygtige, dedikerende og humørfyldte kolleger, fordelt på en ekstern og intern salgsfunktion i både ind- og udland.

Det er en spændende og international arbejdsplads, der vægter stabile og dygtige medarbejdere højt, og derfor investerer virksomheden også gerne i din udvikling. Hos KYOCERA UNIMERCO bliver du derfor aldrig blot et nummer i rækken, da du indgår i et åbent og innovativt miljø med stor tryghed og frihed, og hvor alle kender hinanden og arbejder tæt sammen til gavn for virksomhedens kunder.

Gode kolleger er den vigtigste del af et godt arbejdsmiljø, der rummer gratis adgang til fitnessrum, sunde måltider i medarbejderrestauranten, mulighed for deltagelse i medarbejderklubber, overskudsdeling og meget mere.

Virksomheden tror på, at medarbejderne opnår den bedst mulige balance mellem deres arbejds- og privatliv ved at bo i rimelig køreafstand til KYOCERA UNIMERCO. Derfor skal den kommende medarbejder allerede bo eller være villig til at tage bopæl i området.

Alsidige opgaver der kombinerer teknik, indkøb & administration
Du kommer til at varetage den tekniske support til salgs- og servicedivisionen, og arbejdsopgaverne vil bevæge sig i snitfladen mellem teknik, indkøb og administration.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Teknisk support, kundekontakt og -reklamationer til slutkunder, forhandlere og egne salgskonsulenter i hele Europa.
  • Indkøb og administration af reservedelslager, styklister mv.
  • Koordinering med leverandører og myndigheder vedr. reklamationer, dokumentation, godkendelser, testresultater, emballagedokumentation mv.

Derudover kommer du også til at arbejde med:

  • Test og afprøvning af produkter samt dokumentation heraf.
  • Styring af projektopgaver, f.eks. i forbindelse med ændringer, ombygninger eller godkendelser.
  • Teknisk dokumentation af produktdata, brugermanualer, sikkerhedsdatablade, CE-mærkning, myndighedsgodkendelser.
  • Beregninger og analyser samt videreformidling af data.

”Du får en bred kontaktflade i hele organisationen og kommer især til at arbejde i samspil med den tekniske afdeling, indkøb, værksted og lager. Du bliver et naturligt teknisk omdrejningspunkt, og derfor skal du være i stand til at navigere og prioritere i en ofte travl hverdag med mange forskelligartede opgaver af både administrativ og operationel karakter,” fortæller Operations Director Ebbe Hornstrup.

Faglig grunduddannelse samt opgaver af teknisk & administrativ karakter
Vi forestiller os, at du har en faglig grunduddannelse kombineret med en mellemteknisk uddannelse som f.eks. produktionsteknolog eller lignende. Har du ikke en overbygning, har du som minimum et par års erfaring fra en administrativ stilling, hvor du med gode resultater har bevist, at du kan arbejde analytisk og kvalitetsbevidst i krydsfeltet mellem tekniske og administrative opgaver.

Du har teknisk flair og har interesse for løbende at teste og afprøve produkter.

Du har gode IT-kundskaber og er vant til at arbejde i Office pakken, Word såvel som Excel.

Det er et krav, at du behersker engelsk i både skrift og tale, så du kan kommunikere flydende med udenlandske leverandører og samarbejdspartnere. Taler du ligeledes tysk, er dette kun en fordel.

Virksomheden sørger for, at du får en grundig introduktion og oplæring til dine arbejdsopgaver.

”Du motiveres af at tage teten, og du får tingene til at ske for at sikre en kvalitetsfyldt proces fra start til slut. Det er naturligt for dig at arbejde selvstændigt og vedholdende, og du trives med at få stor frihed til at træffe velovervejede og fornuftige beslutninger. Du er fleksibel i forhold til opgaver, tid og kolleger, og du er en positiv og arbejdsom holdspiller, der værdsætter det gode og tværfaglige samarbejde,” slutter Operations Director Ebbe Hornstrup.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt eller efter aftale.

Interesseret?
Har du lyst til at høre nærmere om stillingen eller KYOCERA UNIMERCO som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Operations Director Ebbe Hornstrup eller HR-konsulent Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11. De viser dig også gerne virksomheden. Eller Kristian Reinevald - pro&co - tlf. 96 60 32 00.

Send din ansøgning
Send din ansøgning til pro&co allerede i dag, via knappen ”Søg stillingen”.
Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

UNIMERCO blev etableret i 1964 og beskæftiger i dag ca. 700 medarbejdere i Europa, USA og Asien. I 2011 blev UNIMERCO en del af den globale KYOCERA-koncern og ambitionen er at blive en af de bedste på verdensplan. Virksomheden er en global koncern, bestående af både produktions- og handelsselskaber. KYOCERA UNIMERCO Tooling producerer, genopsliber og sælger nogle af verdens mest effektive og komplicerede standard- og specialproducerede værktøjsløsninger til den globale metal- og træindustri. Hovedsædet ligger i Sunds, hvor der er ca. 350 medarbejdere. Se mere på: http://www.kyocera-unimerco.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her