Gem job

Administrativ teamansvarlig til Affald og Genbrug

Til vores administrative team inden for affald og genbrug, søger vi en ny kollega.


Bliv en del af en rivende udvikling
Assens Forsyning A/S befinder sig i en rivende udvikling med masser af udfordrende projekter. Vi opfører blandt andet en helt ny Forsyningspark, hvor vi samler alle vandrelaterede aktiviteter samt administrationen af affalds- og genbrugsområdet. Samtidig er vi i fuld gang med at indføre nye, effektive og miljøvenlige løsninger. Indsamlingen af dagrenovation og genbrugsaffald skal fremover ske i ti forskellige sorteringer, genbrugspladserne i Assens Kommune skal renoveres, ligesom vi etablerer nedgravede affaldsløsninger samt lokale afleveringssteder til have- og emballageaffald. Alt sammen med det formål, at sikre størst mulig genanvendelse og gøre det nemt for borgerne, at bortskaffe deres affald på en miljømæssig og forsvarlig måde.


Stilling med udviklingsmuligheder
Til denne udvikling samt til at koordinere den daglige drift og administration på affalds- og genbrugsområdet, søger vi en relationsskabende og dialogorienteret teamansvarlig, som ser faglige og personlige udfordringer i at lede og fordele opgaverne, og som går op i, at teamet præsterer og sætter kundeservice i højsædet.

Stilling med udfordringer
Der er tale om en nyoprettet og udfordrende stilling, som kræver faglig ballast og kendskab til branchen – og gerne med ledelseserfaring. Vigtigst er det, at du kan inspirere og ser udfordringer i at indføre nye affaldsløsninger og i øvrigt kan navigere i krydsfeltet mellem en kompleks lovgivning samt en kunde- og serviceorienteret opgaveløsning.

Hos Assens Forsyning A/S er vi cirka 60 medarbejdere, hvoraf de 20 arbejder inden for affald og genbrug, som omhandler indsamling af dagrenovation og henteordninger samt drift af genbrugspladser og affaldsøer i hele Assens Kommune.

Som teamansvarlig får du indtil videre arbejdssted i vores nuværende administration på Skovvej i det centrale Assens. Fra primo 2022 bliver arbejdsstedet vores nye kontrolcenter og administration, som vi opfører i Forsyningsparken i den sydøstlige udkant af Assens by.

Dine primære opgaver bliver, at

 • Sagsbehandle samt at lede og fordele både planlagte og ad hoc-opgaver
 • Bidrage til udvikling og implementering af nye affalds- og genbrugsløsninger
 • Optimere processer i samarbejde med affaldskontorets personale og øvrige kollegaer
 • Sikre udarbejdelse og vedligeholdelse af statistikker og KPI’er
 • Samarbejde med andre afdelinger i organisationen og have forståelse for, at alle løfter i flok

Vi forventer, at du

 • Har faglig ballast samt trives og ser udfordringer i de primære opgaver
 • Er samarbejdsorienteret og har forståelse for affaldsplaner/-regulativer samt for at begå dig i en organisation, som er styret af politiske og samfundsmæssige tendenser
 • Har en relevant ledelsesmæssig baggrund inden for branchen – og gerne med erfaring fra udrulning og drift af nye initiativer på affaldsområdet
 • Er udadvendt, fleksibel, servicemindet og med gode samarbejdsevner på alle niveauer
 • Evner at sætte dig ind i en verden af regulativer, bekendtgørelser og planer
 • Kan arbejde målrettet og struktureret – både selvstændigt og i team
 • Har overblik samt kan både planlægge langsigtet og “slukke ildebrande”
 • Har gode IT-færdigheder og let ved at forstå nye systemer
 • Har almindeligt kørekort og villig til at bruge egen bil (kørsel afregnes efter statens regler)
 • Er velformulerende i skrift og tale

Vi tilbyder

 • En spændende og udfordrende hverdag på et hold af aktive og engagerede medarbejdere
 • En god arbejdsplads i rivende udvikling
 • Fokus på miljø, kvalitet og udvikling til gavn for både kunder og medarbejdere
 • Helt nye faciliteter fra 2021-2022

Ansøgning
Ansøgningsfrist er mandag 19. april 2021, kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet.

Ansøgning med relevante bilag og dokumentation sendes til job@assensforsyning.dk

Løn forhandles med udgangspunkt i gældende overenskomst og personlige kvalifikationer.

Tiltrædelse
Efter aftale.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Søren Rasmussen på tlf. 4020 6941 eller sra@assensforsyning.dk.

Du kan læse mere om Assens Forsyning A/S på www.assensforsyning.dk.

Om Assens Forsyning A/S

Vi er en moderne virksomhed, der professionelt og kompetent varetager opgaverne på vand-, spildevand- og affaldsområdet. Vi er et selskab, hvor alle cirka 60 dygtige og engagerede medarbejdere arbejder målrettet for at skabe fremtidsorienterede og bæredygtige løsninger til gavn for miljøet og for borgere og virksomheder i Assens Kommune.

Vores vigtigste opgaver er

 • At levere rent og velsmagende vand med størst mulig forsyningssikkerhed
 • At håndtere og rense det modtagne regn- og spildevand, så vandet bedst muligt og mest bæredygtigt sendes tilbage til naturen
 • At sikre genbrug og bortskaffelse af affald til gavn for borgerne og miljøet


I vores arbejde, har vi fokus på at yde den bedste service og den højeste grad af forsyningssikkerhed – hver dag, døgnet rundt.

Vores vision lyder
”Aktieselskabet Assens Forsyning vil gøre det bedre end forventet! Vi vil være en åben, dialogsøgende virksomhed, som lægger vægt på at være i front med fokus på økonomi, energi og udnyttelse af råstoffer, samt sikre en høj faglig kompetence og globalt udsyn.”


Se mere på vores ansøgersite: https://assensforsyning.ofir.com


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Konsulent med solid politisk forståelse til Gældsstyrelsens ministerbetjening

Skatteforvaltningen, Middelfart, Teglgårdsparken 103

Middelfart
Får du et kick af at levere den skarpt skårne sag til et departement? Og brænder du for at bruge din forståelse for politiske processer til at yde state of the art minister- og direktionsbetjening? Så har vi brug for dig som i Gældsstyrelsens direkt...
Indrykket:16. april 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Konsulent med solid politisk forståelse til Gældsstyrelsens ministerbetjening

Skatteforvaltningen, Middelfart, Teglgårdsparken 103

Middelfart
Får du et kick af at levere den skarpt skårne sag til et departement? Og brænder du for at bruge din forståelse for politiske processer til at yde state of the art minister- og direktionsbetjening? Så har vi brug for dig som i Gældsstyrelsens direkt...
Indrykket:16. april 2021