Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ viceskoleleder til Haarby Skole

Er du klar til at engagere dig som leder på en skole med ambitioner om høj faglighed og trivsel? Har du interesse for den administrative del af ledelsesopgaven, samtidig med at du brænder for den pædagogiske udvikling? Vil du arbejde for de bedste løsninger for alle elever i et tæt og forpligtende samarbejde med skolen og hjemmet? Så har vi en rigtig god stilling til dig som viceskoleleder.

Vores tidligere lederteam på Haarby Skole er gået på pension, og vi er nu i fuld gang med at sammensætte et nyt. Vores nye skoleleder er fundet, men vi søger stadig en ny viceskoleleder, som vil være med til at sætte sit præg på dannelsen og udviklingen af et nyt lederteam på Haarby Skole.

Hvem er vi

Haarby Skole er ”byens skole” og er beliggende i en dejlig sydvestfynsk by tæt ved Helnæsbugten. Skolen er afdelingsopdelt med 1-2 spor i 0.-9. klasse og har ca. 350 elever og en SFO med ca. 90 børn. Vi er i alt ca. 40 medarbejdere.  

Vores fysiske rammer er unikke. For 3 år siden indviede vi vores projekt ”Skole-plus”, der har givet os fantastiske rammer og muligheder for at kombinere læring, leg og bevægelse. Vi har umiddelbart adgang til hal, svømmehal og dejlige udendørsarealer, ligesom vi ligger tæt på strand og skov.

Skolens værdier er Faglighed – Trivsel – Ansvarlighed – Fællesskab – Respekt, og disse udgør grundlaget for vores undervisning og samarbejde. På Haarby Skole vil du derfor blive en del af et godt lærings- og arbejdsmiljø, hvor vi er fagligt ambitiøse og vægter de nære relationer, trivsel og udvikling i tæt samarbede med børn, forældre og kollegaer. Empati, nysgerrighed og humor er en stor del af vores hverdag.

Hvem er du

Vi søger en kompetent og engageret viceskoleleder, der interesserer sig for både den pædagogiske og administrative del af viceskolelederjobbet. Dine overordnede arbejdsområder vil bl.a. være økonomi og løn, vikardækning, skemalægning, prøve- og testafvikling og på sigt evt. undervisningsopgaver. Afhængig af dine interesser og din erfaringer kan du også blive afdelingsleder for en af vores afdelinger.     

Vi forventer, at du:

 • har undervisningskompetence
 • har erfaring med ledelse
 • er administrativt stærk og har flair for regneark
 • vægter elevernes faglige udvikling og trivsel 
 • betragter arbejdet som leder som en vedvarende læreproces
 • værdsætter og arbejder bevidst med nærværende relationer til både børn og voksne 
 • har et positivt menneskesyn og ser muligheder frem for begrænsninger
 • har en anerkendende tilgang til børn, forældre og kollegaer
 • er reflekterende over egen såvel som andres praksis og tør dele det 
 • ser dig selv som medansvarlig for et godt arbejdsmiljø
 • har en høj social kapital og tør gå i dialog – også om det, der er svært.

Løn og ansættelsesvilkår    

Stillingen er på fuldtid og med tiltrædelse 1. januar 2020. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen og gerne vil besøge skolen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Birgitte Dilau Sørensen på tlf.: 24 89 38 13. Skolen holder dog ferielukket i uge 42.  

Ansættelsesproces

Vi skal have din ansøgning elektronisk senest den 20. oktober 2019 kl. 23.59.

Første samtale foregår den 6. november 2019 fra kl. 16.00.

Som led i rekrutteringsprocessen foretages der mellem første og anden samtale en personprofilanalyse med efterfølgende tilbagemelding af vores HR-afdeling. Tilbagemeldingen gives personligt på Assens Rådhus den 14. november 2019.

Anden samtale finder sted den 20. november 2019 fra kl. 16.00. 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.