Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrerende Direktør


Visionær ledelse, udvikling af attraktive investeringsprojekter, intelligent markedsføring samt kundeorienteret administration i et levende miljø

Udfordrende stilling for en handlekraftig, ambitiøs og stærkt markedsorienteret direktør?.

Om Difko:
Difko er med sin mere end 40-årige historie et af Danmarks ældste selskaber inden for udvikling, salg og administration af investeringsprojekter. Difko har udviklet og sikret finansiering til danske og internationale projekter for over 30 mia. kr. inden for shipping, vindmøller, solenergi samt ejendomme.
Difko administrerer ca. 130 projektselskaber, hvilket gør dem til en af de mest erfarne og velanskrevne aktører på markedet.

Hovedkontoret med 28 medarbejdere ligger i Holstebro, men vil medio 2018 flytte til nye lokaler i Herning. Virksomheden er præget af høj faglighed, dybt engagement, godt humør og velordnede forhold. Se mere på www.difko.dk.

Årsag:
Stillingen er blevet ledig, da den nuværende direktør af personlige årsager har besluttet at søge nye udfordringer uden for Difko.

Ansvar:
Den adm. direktør vil med reference til Bestyrelsen, have det fulde omsætnings- og resultatansvar for hele virksomheden.
Det ledelsesmæssige ansvar varetages i samarbejde med en dygtig og erfaren ledergruppe.

Difko satser med en ny forretningsstrategi på at tage del i væksten på investeringsmarkedet – specielt inden for ejendomsområdet. Direktøren skal udvikle, definere og dokumentere den fremtidige markedsstrategi, hvor der lægges vægt på evnen til nytænkning og strategiernes mulige eksekvering. Selskabets bestyrelse og diverse eksterne samarbejdspartnere vil fungere som sparringspartnere i denne proces.

Direktøren skal med stærk energi og robusthed gå forrest i en yderligere professionalisering af virksomheden gennem et skarpt markedsfokus og en effektiv ledelse af medarbejdere. Ledelsesstilen bygger på klar kommunikation og lyttende sparring med den øvrige ledelse og medarbejderne.

Direktørens kompetencer skal muliggøre, at vedkommende i høj grad selv kan agere i markedet m.h.t. forhandling om projektaktiver, finansieringsløsninger, salgsformidling til nøglekunder, osv.

Faglig profil:

Vi forestiller os, at den ideelle kandidat kan fremvise et CV med veldokumenterede ledelseserfaringer og de nødvendige faglige kompetencer fra en lignende stilling.
Du har en solid økonomisk indsigt og har haft succes med etablering af længerevarende kunderelationer – f.eks. i forbindelse med projektsalg.

Du har personlig erfaring med samt positiv interesse for projektinvesteringsmarkedet. Du skal have et særdeles indgående kendskab til udvikling af investeringsprojekter inden for ejendomsområdet, men derudover gerne kendskab til projekter inden for grøn energi.

Du har en teoretisk uddannelse inden for Økonomi/Finans, som gerne må være suppleret med relevant efteruddannelse.

I kraft af analytiske evner, en markedsorienteret indstilling, samt et sundt købmandskab har du udviklet en sikker strategisk og forretningsmæssig forståelse.

Du er i besiddelse af den nødvendige selvtillid til, at du kan optræde forhandlingsvant og overbevisende i relation til eksterne samarbejdspartnere på ethvert organisatorisk niveau.

Du er i praksis en handlings- og resultatorienteret person. Du skaber målrettet aktivitet og følger i nødvendigt omfang op på resultaterne. Du får hurtigt identificeret afvigelser og får korrigeret efter behov.

Du taler og skriver et perfekt dansk. Desuden kan du klare dig i engelsk på forhandlingsniveau.

Personlig profil:

Du er en ambitiøs og resultatorienteret leder, der ikke mangler dynamik og energi. Du fremstår levende og inspirerende med en naturlig autoritet. Du er en dygtig kommunikator – i skrift og tale. Du er af natur selvstændig og proaktiv, men samarbejder alligevel målrettet med alle niveauer i en virksomhed. Du udviser begejstring og kan motivere/coache i relation til dit ledelsesmæssige ansvar. Du har let til smil, og bruger humoren i dit motiverende virke. Du skaber en behagelig stemning omkring dig. Du tænker strategisk og agerer praktisk. Du kan naturligt se dig selv i Difkos røde tråd – med værdierne; Kvalitet, Troværdighed, Nytænkning og Handlekraft.

Difko tilbyder:
Et spændende job med et bredt spektrum af opgaver og tilsvarende udfordringer i en moden og alligevel helt uformel organisation med smilende, målrettede, dygtige og engagerede kolleger.

Ansøgning:
ERHR/Effektiv Rekruttering håndterer denne rekrutteringsproces for Difko, og derfor skal alle ansøgninger ansøges via linket i højre side.

Alle spørgsmål vedrørende denne stilling, bedes rettet til Effektiv Rekruttering, att.: Michael Folmann på mobil +45 2121 6464 eller via e-mail: mf@erhr.dk

Frist for ansøgningsprocessen er hurtigst muligt.

Personlige interviews afholdes løbende


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her