Administrerende Direktør søges til Danrec A/S

Har du det nødvendige drive til videreudvikling og implementering af vores strategier? Har du indsigt og kompetencer i virksomhedsøkonomi? Er du den motiverende leder? Så er det måske dig, vi søger som ny administrerende direktør.

 

 

Danrec A/S' nuværende administrerende direktør fratræder sin stilling med udgangen af indeværende år 2021, og vi søger derfor en efterfølger, der kan tiltræde i løbet af efteråret. Vi leder efter en visionær ildsjæl til at stå i spidsen for virksomheden og være med til fortsat at sikre væksten, både forretnings- og produktmæssigt.

 

Din overordnede opgave

Du vil som vores administrerende direktør få det overordnede ansvar for både den strategiske, den forretningsmæssige, den organisatoriske og produktmæssige udvikling. Dette sker i et tæt samarbejde med den tekniske direktør og med reference til det tyske moderselskabs direktør.

Danrec A/S er en mindre virksomhed med i alt 15 ansatte, hvilket også betyder, at du vil tage del i de mangeartede driftsmæssige opgaver, der bl.a. ligger inden for både økonomi, salg, indkøb og personale. Derudover ligger dit fokus også på den fortsatte udvikling af markedskonforme bæredygtige løsninger.

 

Overskrifterne for din baggrund og erfaring kunne være:

Generalist – Økonomi – Teknik - Personaleledelse

Vi forestiller os, at du overordnet er en generalist med velfunderede økonomiske og kommercielle kompetencer kombineret med en teknisk viden – ideelt inden for plastics recycling – og erfaring med personaleledelse.

Din baggrund kunne enten være dit hidtidige virke som direktør, eller ledende medarbejder, i en lignende virksomhed, hvor denne stilling ville være det næste naturlige trin i din karriere.

 

Din profil:

Ud over viljen til at gøre en forskel i en spændende vækstvirksomhed med mangeartede opgaver, ser vi gerne, at du er en samlende leder, der i tæt samarbejde med bestyrelsen og ikke mindst de engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, kan fastholde og videreudvikle virksomheden.

Du besidder gode kommunikations- og forhandlingsevner, så du til fulde kan repræsentere virksomheden ubesværet på alle niveauer både på dansk og engelsk – tysk ville her være en ekstra fordel – samt i dialogen med branchens eventuelle beslutningstagere.

Derudover forventes det, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse
  • Er drevet af et kommercielt mindset
  • Har flair for salg og branding
  • Besidder gode analytiske evner
  • Ikke er bange for at smøge ærmerne op

 

Du tilbydes:

Et spændende og udfordrende job i en mindre virksomhed, hvor du har mulighed for at bevise, at du kan drive organisationen mod nye højder, og hvor du hurtigt vil kunne se effekten af dine beslutninger.

Du vil få en direktørkontrakt og en gagepakke der afspejler både opgaven og dine indsatser.

 

Ansøgning og tiltrædelse:

JKS varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Vi holder samtaler løbende. 

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.  

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. 61630776.

Ansøgere inviteres løbende ind til samtaler, til vi har fundet den rette direktør, og vedkommende vil komme til at arbejde sammen med den fratrædende administrerende direktør i en overgangsperiode.

 

Om Danrec A/S

?Danrec A/S blev grundlagt i 1992, og dengang var vi en pioner inden for behandling og forarbejdning af genbrugsmaterialer. Selv i dag, er vi førende på dette område, og er blandt de få virksomheder, der har udstyr og ekspertise til at behandle genanvendt plast og fremstilling af plastplader med en bred vifte af anvendelser.

?Som et datterselskab i DAW Deutsche Abfallwirtschafts Gesellschaft tilhører vi den tyske ARAN Group, der ejer andele i en række europæiske miljø- og teknologivirksomheder.

?Vi producerer DAN-Board plastplader til forskellige formål. Vores kunder findes blandt andet inden for landbrug og staldinventar, have og anlægsgartner, byggefirmaer, emballering og konstruktion.

?Fra vores placering i Karup, leverer vi plader til vores kunder i indland og udland og garanterer en sikker og hurtig levering.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.