Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrerende direktør til FTFa

Som administrerende direktør i FTFa vil du få det overordnede ansvar for udvikling og drift i en af landets mest ambitiøse og veldrevne a-kasser med mere end 145.000 medlemmer og 200 medarbejdere. FTFa samarbejder med 58 faglige medlemsorganisationer.

Du vil komme til at stå i spidsen for en proaktiv a-kasse med god økonomi, stigende medlemstal, et højt serviceniveau og tilfredse medlemmer. Det er en organisation, der består af mange dygtige og engagerede medarbejdere og ledere, og som er gennemsyret af en fælles ambition om at levere ydelser på et højt niveau til medlemmerne. Du får hjælp og modspil fra en aktiv og ambitiøs bestyrelse på de overordnede strategiske linjer og samtidig et stort ledelsesrum, når strategien skal omsættes i praksis.

Der er hele vejen rundt enighed om, at de gode resultater ikke må blive en sovepude i forhold til fortsat at udvikle og forny FTFa. Det gode afsæt skal tværtimod bruges til at blive endnu bedre og udvikle sig på alle relevante områder. Et helt centralt indsatsområde er, at FTFa bliver den direkte vej til det næste job både for ledige og beskæftigede. Et andet indsatsområde er i tæt samarbejde med de 58 forskellige medlemsorganisationer at udvikle relevante samarbejdsmodeller, så man skaber unik værdi for de forskellige typer medlemmer. I jobprofilen er der beskrevet en række andre strategiske indsatsmål.

Vi forventer, at du med afsæt i en relevant uddannelse har opnået gode resultater i en organisation med mange vidensarbejdere. Ledelseserfaring fra en politisk styret organisation vil være en fordel. For at lykkes i stillingen skal du være proaktiv, resultatsøgende og have en god politisk tæft. Du skal ønske og evne at lede organisationen med afsæt i en tillidsbaseret og inddragende lederstil.

Yderligere information
FTFa tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, som vil blive forhandlet med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaringer.

Du finder den uddybende job- og personprofil (pdf) her. Du er også velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Steen Lund Olsen på tlf. +45 32 96 46 00 eller partner Jens Marcussen fra Genitor på tlf. 3141 0587 / e-mail jm@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er onsdag den 11. november 2020. Du kan søge stillingen via knappen nedenfor.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.