Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ads ekspert til Cykelpartner.dk

Vil du stå forrest og have ansvaret for Cykelpartners Ads markedsføring?

Cykelpartner.dk søger en Ads ekspert, der brænder for online markedsføring, tal og statistikker. Kunne du tænke dig at arbejde i en yderst vækstorienteret og innovativ virksomhed, hvor der er fokus på e-handel, markedsføring og udvikling, og vil du arbejde med AdWords i flere lande, så har du muligheden for at blive en del af vores spændende e-handelsvirksomhed samt stå i spidsen for vores PPC-team.

Din person og baggrund                           

 • Du har arbejdet med AdWords i minimum 2 år
 • Du er klar til at tage ansvaret for et signifikant PPC-budget
 • Du har en analytisk tilgang til dit arbejde
 • Du arbejder struktureret og selvstændigt
 • Du kommunikerer klart og tydeligt i skrift og tale
 • Du holder dig opdateret og er interesseret i online markedsføring
 • Du har flair for at forstå målgrupper og kundebehov samt at formidle et budskab
 • Du har et konverterings-mindset

Det er en forudsætning for os, at du følger med og er aktiv på de sociale medier og derudover har stort kendskab til alt, der rør sig i den digitale verden. Derudover er det en vigtig faktor, at du besidder drive og er parat til at stå i spidsen for virksomhedens Ads-team – dette kræver at du er en god sparringspartner for teamet og har stort fokus på at vækste Adwords området i trit med at få defineret de rette opgaver til resten af teamet. Vi har stort fokus på at skabe selvkørende og ambitiøse medarbejdere, og du vil komme til at arbejde på et hold med høj selvstændighed og stort engagement.

Vi tilbyder 

Kan du nikke ja til ovenstående, så har du mulighed for at blive en del af Cykelpartner, hvor der i denne stilling er stor fokus på markedsføring, søgeordsanalyser, målgruppeanalyser, landingssider og dataanalyse. Du vil komme til at arbejde sammen med engagerede, erfarne og professionelle kollegaer, som alle er med til at give dig en god grobund for at udvikle dig i digital markedsføring. Stillingen er på 37 timer, hvoraf en del skal være sammen med hele marketingteamet på kontoret i Jebjerg.

Derudover får du

 • Grundig introduktion/onboarding
 • Et ungt team med masser af drive
 • Mulighed for noget af den bedste on-job udvikling i branchen
 • Løn efter kvalifikationer
 • Masser af faglig sparring fra nogle af Danmarks dygtigste online marketing folk
 • Ansvar og indflydelse – både på arbejdsopgaver og på din personlige udvikling
 • Et behageligt kontormiljø kombineret med mulighed for hjemmekontor

Virksomheden 

Cykelpartner.dk er en webshop, der på nuværende tidspunkt forhandler mere end 28.000 varenumre inden for aktiv livsstil - cykler, sport og outdoor.

Vi er pt etablerede på det hele det skandinaviske marked. Virksomheden består pt af 35 fuldtidsansatte medarbejdere samt en række ungarbejdere.

Vi elsker nethandel, og vi prioriterer vores kundeservice højt. Siden slutningen af 2008 har webshoppen gennemgået en stor vækst, hvilket blandt andet har resulteret i, at vi er blevet kåret som gazellevirksomhed fire år i træk. Kunderne er omdrejningspunktet i alle vores daglige beslutninger, og dette fokus har resulteret i, at Cykelpartner.dk både 2015 og 2016 er blevet kåret som danskerne favorit-webshop af Foreningen for Dansk Internethandel. Du kan også se mere om os på www.cykelpartner.dk eller følge os på FacebookInstagram

Kontakt 

Send din ansøgning, dit CV og eventuelle bilag på job@cykelpartner.dk. Har du yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Agner Nautrup på tlf. 28255951. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.