Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Advokat med bredt kendskab til privat- og erhvervsrådgivning søges

Vi er en mindre advokatvirksomhed med kontorer i Auning og Hadsten. Vi har kunder over hele landet og dækker en bred vifte af juridiske emner. Vi arbejder hårdt på hele tiden at levere en topprofessionel service, og vi er opdateret på den nyeste viden og lovgivning.

Vi søger lige nu en advokat, der med afsæt i et solidt juridisk fundament har lysten til at rådgive vores klienter, så din rådgivning skaber værdi for dem.

Din primære arbejdsplads vil blive i Auning, men det må forventes, at du indimellem skal arbejde fra kontoret i Hadsten samt møde i retten i alle dele af landet.

Du vil få en varieret hverdag med mulighed for fleksibilitet og medindflydelse. Der er tale om en udfordrende stilling med selvstændigt sagsarbejde og direkte klientkontakt. Du skal have erfaring med at opsøge nye klienter.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af ejendomshandler, lejeret, selskabsret samt privat- og erhvervsrådgivning, hvorfor det vil være en fordel, hvis du har kendskab til disse emner, men forventer ikke at du er specialist på alle områderne. Herudover forventes det, at du har kendskab til Advosys, skriver et fejlfrit dansk, at du trives med at møde i retten, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og da vi er et mindre kontor, forventes det, at alle medarbejdere bistår hinanden, når der er behov herfor, også med arbejdsopgaver som ikke nødvendigvis altid er indenfor ens egne traditionelle arbejdsområder.

 

SEND DIN ANSØGNING
Send din ansøgning hurtigst muligt til sva@advokat-sva.dk med relevante bilag i PDF format. Ansøgningen skal du mærke ”Advokat”.

 

OM FIRMAET

Advokatfirmaet Søren V. Andreasen består p.t. af 1 advokat, 2 advokatfuldmægtige, 1 jurist, 3 advokatsekretærer og 1 inkassomedarbejder. Vi har kontorer i Auning og Hadsten og har planer om udvidelse begge steder over de kommende år. Alene i 2017 er vi vækstet med 50 %. Vi yder rådgivning til både erhvervsdrivende og private i vores lokalområder, mens vi indenfor bl.a. inkasso og lejeret betjener kunder i hele landet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her