Gem job

Advokat med speciale i personskader søges

Jeg skal have frigjort tid til at realisere en række drømme om at ændre advokatverden.

Jeg har heldigvis for mange sager til at kunne nå det hele, så jeg har derfor brug for en advokat, som er selvkørerende indenfor personskadeområdet.

Mine kunder er ikke blot et nummer, så det er vigtigt, at du er empatisk og kan tale med mennesker i krise.

Det er også vigtigt, at du har øje for detaljen og laver et kvalitetsmæssigt stykke arbejde.

Vi arbejder digitalt, alt er indskannet, så du skal kunne arbejde med de digitale løsninger.

Tilgengæld er jeg ret ligeglad med om du laver dit arbejde fra kontoret eller om du sidder på stranden på de Canariske øer, det vigtige er, at arbejdet bliver lavet og du er tilgængelig for kunderne. Oplæring vil dog foregå ved fysisk tilstedeværelse på kontoret i Fyrkilde (det ligger i hjertet af Himmerland)??

Jeg er også fleksibel ift. antal arbejdstimer og placering af disse eller hvad der i øvrigt skal til, for at dit liv hænger sammen og er sjovt.

 

ADVOFAIR er et specialistkontor, som primært har personskadesager og strafferet, men ikke alt muligt andet. Vi har ”hovedkontor” i Fyrkilde i Himmerland og et afdelingskontor i Viborg. Et af de projekter, som jeg arbejder på, er SKADEGUIDEN – en digital løsning for skadelidte.

Vil du høre mere, så kontakt Solveig Værum Nørgaard på tlf. 60 94 18 55 (privat nr., så du kan også ringe om aftenen) eller svn@advofair.dk


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.