Ældrecenterleder til Bælum Ældrecenter

Kan du sikre høj faglighed og skabe retning, resultater, trivsel og arbejdsglæde? Kan du sikre, at Rebild Kommunes politisk vedtagne mål og serviceniveau omsættes til handling? Kan du understøtte faglig udvikling i medarbejdergrupper og individuelt? Så kan det være dig, vi er på udkig efter som vores nye ældrecenterleder på Bælum Ældrecenter.

Hvem er vi?
I Rebild Kommune har vi ni ældrecentre, der er tilknyttet Center Pleje og Omsorg. De ni ældrecentre er meget forskellige i størrelse. Bælum Ældrecenter har på nuværende tidspunkt 15 plejeboliger, 15 demensboliger samt tre aflastningspladser for demente.

Du vil som ældrecenterleder få det overordnede faglige og personalemæssige ansvar og være ansvarlig for overholdelse af ældrecentrets budget. I forhold til at udnytte de samlede medarbejderressourcer fleksibelt og effektivt vil du få et tæt samarbejde med den øvrige ledelse på området, hvor tværgående sparring og samarbejde er i højsædet.

Du bliver en del af den samlede ledergruppe i Center Pleje og Omsorg, som udover ældrecenterledere består af hjemmeplejeledere, lederen for sygeplejen, lederen af Akut- og rehabiliteringscentret, lederen for Borgervisitation og Administration, lederen for produktionskøkkenet og lederen for serviceteamet samt hjælpemiddeldepotet. Du refererer til centerchefen i Pleje og Omsorg.

Vores vision er: Et aktivt liv - sammen - ”Vi gør det sammen. Vi inddrager og involverer. Vi samarbejder med alle, der vil og lader os inspirere - også udefra. Samarbejdet skaber idéer, erkendelser og muligheder. Sammen udvikler vi velfærden og vores kommune”.

Du får som ældrecenterleder for Bælum Ældrecenter ansvaret for

 • at driften sker i overensstemmelse med Center Pleje og Omsorgs vision, mål, værdier og politikker
 • at politiske mål omsættes til handling - herunder at du kommunikerer målene tydeligt, loyalt og meningsfuldt ind i eget område
 • overholdelse af budgettet og fleksibel og effektiv udnyttelse af ældrecentres ressourcer
 • overholdelse af lovgivning i forhold til visitering af ydelser til beboerne og til diverse tilsyn
 • daglig personaleledelse
 • formidling af relevant viden, nyt lovstof og så videre til medarbejdere og samarbejdspartnere
 • at sikre kvalitet og ensartet fagligt niveau samt at personalets faglige sammensætning matcher det aktuelle behov
 • at aftale rammer og retningslinjer for arbejdets udførelse
 • vagtplanlægning og lønindberetning
 • at etablere et godt samarbejde med pårørende og frivillige.

Der er afsat medarbejderressourcer til at hjælpe med nogle af de administrative opgaver.

Vi forventer, at du
 • har en relevant sundhedsfaglig baggrund og gode erfaringer med arbejdsområdet - gerne fra en lignende stilling
 • har uddannelse i ledelse - gerne på diplomniveau
 • har erfaring med daglig driftstilrettelæggelse og personaleledelse
 • har fokus på medarbejdertrivsel og kan bidrage til en fortsat positiv udvikling, hvor grobunden er ordentlighed, synlighed og nærværende ledelse
 • kan være en synlig inspirator og kulturbærer overfor ansatte, beboere og pårørende samt interne og eksterne samarbejdspartnere
 • kan sikre kontinuitet i den samlede indsats hos den enkelte borger ud fra begrebet relationel koordinering, hvor vi sammen bygger bro mellem den fælles opgaveløsning
 • er engageret, initiativrig og indehaver af et positivt og medmenneskeligt livssyn, hvor humor er en del af dit fundament.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til direktør Charlotte Larsen på telefon 99 88 84 10 eller på chla@rebild.dk.
Din løn bliver efter gældende overenskomst mellem KL og relevant faglig organisation. Der er mulighed for individuel forhandling.

Frist
17. januar 2021. Du skal kunne tiltræde stillingen 1. marts 2021 eller snarest derefter.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.