AFD. KMA-LEDER TIL BYGGEPROJEKTER I JYLLAND OG PÅ FYN


Har du lyst til at stå i spidsen for at løfte vores arbejde med KMA i afdelingen? Brænder du for at være med til at omdanne KMA-mål (kvalitet, miljø og arbejdsmiljø) til praktiske initiativer på byggepladserne? Er du god til at skabe relationer til og dialog med forskellige faggrupper, herunder møde folk, hvor de er på KMA-området?

Du bliver en del af en afdeling i udvikling
Vores afdeling Byggeri, vest har brug for en fagansvarlig for KMA. Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Viby J, men vil have din daglige gang på byggepladserne, som primært ligger i Østjylland, men kan også forekomme andre steder i Jylland og på Fyn. Vi er vækstet særdeles meget de seneste fem år og udgør i dag en afdeling på cirka 75 kolleger og har på nuværende tidspunkt tre KMA-medarbejdere, som støtter projekterne. Du får direkte reference til afdelingsdirektøren og bliver direkte leder for KMA-teamet på tre medarbejdere.

KMA både på et operationelt, taktisk og strategisk niveau
Vi har brug for en Afd. KMA-leder, der kan favne at arbejde med KMA på alle niveauer. Du skal synes, at det er værdiskabende at bruge hovedparten af din tid på at supportere vores projekter med:

  • input i forbindelse med prækvalifikationer og tilbudsarbejdet
  • udarbejdelse af PSS og kvalitetsplaner
  • effektiv styring af kvalitets- og miljødokumentation
  • udarbejdelse af instruktioner og risikovurderinger
  • at skabe overblik over tendenser i ulykker, tilløb, afvigelser og øvrige hændelser og i forlængelse heraf støtte projekterne i at udarbejde handlingsplaner på baggrund af mønstrene.


Din rolle bliver tæt knyttet til byggepladserne, og det er vigtigt, at du trives med den brede kontaktflade og forstår at spille KMA positivt og værdiskabende på dagsordenen.

Vi arbejder med kvalitets- og miljøledelsessystem ISO 9001 og ISO 14001, herunder også målsætninger inden for KMA, som bliver en del af rammen for din daglige opgaveløsning. Du vil typisk gøre en ekstra indsats, når projektet starter op, hvorefter det handler om at hjælpe pladsen til selvhjælp i hverdagen og primært støtte med at bruge vores KMA-portal og alle de værktøjer, der fremgår heraf, rundering, opfølgning på ”tilløb til ulykker” og lignende.

Det strategiske perspektiv i rollen
I rollen som KMA-leder får du mulighed for at præge den måde, vi arbejder med KMA på ved at optimere vores processer og måden, vi anvender systemerne på. Det bliver eksempelvis dit ansvar at styrke og forbedre KM-systemet i afdelingen herunder udarbejde et ensartet KS-system. Du skal altså være med til at ensrette og koordinere på tværs af projekterne, således vi på sigt arbejder ud fra best practice. Herudover vil du også

  • være ansvarlig for afdelingens arbejdsmiljøudvalg, hvor du står for at etablere værdiskabende og effektive møder
  • være med til at sikre, at vi overholder Aarsleffs KMA-ledelsessystem, herunder deltage i og planlægge interne og eksterne audits.


Endelig får du en opgave i at lede teamet af KMA-medarbejdere, sikre videndeling, udvikling af de enkeltes kompetencer samt generelt trivsel og motivation.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har mange års erfaring med KMA i bygge- og anlægsbranchen. Jobbet indebærer en høj grad af selvstændighed, og det er derfor vigtigt, at du trives i en selvkørende tovholderrolle, hvor du har et stort råderum, og hvor dét at være proaktiv og igangsættende inden for dit arbejdsområde er helt afgørende. Dette skal kombineres med evnen til at bidrage positivt til teamet af KMA-medarbejdere. Du har helst gjort dig erfaring med lederrollen fra tidligere.

Herudover er formidling og samarbejde omkring udfordringerne centrale nøgleord for at lykkes i rollen. Din gang på byggepladserne og samarbejde med forskellige faggrupper betyder, at du skal have et godt menneskekundskab, som kommer til udtryk ved, at du har let ved at indgå i forskellige projektgrupper og forstår at tilpasse dig dem, du står overfor. Samtidig forstår du, hvordan du sætter dine kompetencer og viden i spil, så det opfattes som en støtte for forretningen.

Endelig forestiller vi os, at du besidder en robusthed, der bevirker, at du kan håndtere de mange forskellige situationer, du kommer i.

Er det noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte afdelingssekretær Birthe Korgaard på 3045 3478 for at få yderligere oplysninger.

Klik på "Send ansøgning" nedenfor for at sende din ansøgning.

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 14. marts 2021.
 


Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 13,3 milliarder kroner om året – heraf 32% i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 7.200 medarbejdere.

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · København Kontor: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.