Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte, Neurocentret, Rigshospitalet, Glostrup søger 2 overlæger eller afdelingslæger til Afsnittet for Bedøvelse med ansættelse per 1. april 2021 eller efter aftale

Afdelingen søger 2 speciallæger i anæstesiologi, med bred anæstesiologisk erfaring og interesse for fortsat udvikling af elektive højt specialiserede operative forløb. Ansættelse som overlæge eller afdelingslæge er afhængig af dine kvalifikationer. Stillingerne er vagtfrie.

Om stillingen og dig

Du vil have dit primære virke i Afsnittet for Bedøvelse hvor der dagligt bedøves på 7-9 operationsler til primært ryg- og øjenoperationer. Øjenoperationerne er for størstedelen i dagkirurgisk regi og omfatter også ca. 300 børn over 2 år årligt. Rygkirurgi er for degenerative rygsygdomme og foretages aktuelt i indlagte forløb. Herudover bedøves patienter til ECT, Peg-sondeanlæggelser, tandlægepatienter og billeddiagnostiske undersøgelser, herunder MR-scanninger af børn. Afhængig af interesser kan der aftales specielle ansvarsområder, dette kunne være bedøvelse til rygkirurgi eller kompetenceudvikling/uddannelse af specielt afsnittets ansatte.

Vi forventer, at du har stor faglighed, er innovativ og indstillet på at medvirke til at udvikle og nytænke vores bedøvelsesforløb og kan indgå i tværfagligt samarbejde både med forskellige faggrupper og afdelinger. Du må gerne have erfaring med forskning og udvikling. Operationsforløbene foretages i tæt samarbejde med Afsnittet for opvågning og dagkirurgi. Vi lægger stor vægt på Værdibaseret Sundhed (VBS) med patientinddragelse.

Dit daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med læger fra Afdeling for Intensiv behandling af Hjerne og Nervesygdomme. Disse vagtbærende læger har en del af deres dagarbejdstid på Afsnittet for Bedøvelse og varetager både vagtfunktionen for afsnittene for Bedøvelse og Intensiv behandling.

Afdelingen er præget af høj faglighed, en god og uformel omgangstone og dedikerede medarbejdere.

Om afdelingen

Afdelingen består af 4 afsnit: Afsnit for Dagkirurgi og Opvågning, Afsnit for Anæstesi, Respirationscenter Øst og Tværfagligt Smertecenter. Der er et tæt samarbejde med Afdeling for Intensiv behandling af Hjerne- og Nervesygdomme, som også har aktivitet på Glostrupmatriklen. De vagtbærende læger har funktioner i begge afdelinger.

Respirationscenter Øst (RCØ), varetager den højt specialiserede behandling af patienter med kronisk respirationsinsufficiens i Østdanmark. Der er 4,5 faste speciallæger tilknyttet RCØ i dagtiden. Vagtfunktionen varetages af det anæstesiologiske vagtberedskab.

Tværfagligt Smertecenter varetager højt specialiseret smertebehandling, aktuelt med funktion på begge matrikler, men centret forventes samlet i Glostrup.

Om ansættelsen

Ansættelsen placeres i Afdeling for Bedøvelse, Smerter og Respirationsstøtte, Neurocentret, Rigshospitalet med primær tjeneste i Glostrup.

Løn- og ansættelsesforhold vil være i overensstemmelse med den gældende overenskomst.

Ansøgning

Ansøgningen skal udformes således, at dine kompetencer inden for de 7 lægeroller fremgår, jf. Sundhedsstyrelsens publikation De syv lægeroller”

Yderligere oplysninger, samt stillingsbeskrivelse, kan fås hos

Ledende overlæge Rune Vedelsdal, tlf. 3863 4917, mail Rune.Vedelsdal@regionh.dk

Ansøgningsfrist: Mandag den 23. november kl. 12.00


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.